FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Duel bepalend voor beide clubs

01-12-2010

0 reacties


"We gaan er alles aan doen om door te gaan", kondigde Napoli-trainer Walter Mazzarri deze week aan. Net als voor FC Utrecht wordt het duel van donderdag in Stadion Galgenwaard voor Napoli bepalend om uitzicht te houden op een vervolg in de Europa League.

De Italianen komen vandaag aan in Nederland, waar het deze week liefst 25 graden kouder is dan in Zuid-Italië. In Napels was het de afgelopen dagen nog achttien graden boven nul.

FC Utrecht en Napoli hebben beide drie punten in Groep K van de Europa League. Steaua Boekarest heeft vijf punten en Liverpool staat met acht punten uit vier duels aan kop. Die twee clubs treffen elkaar donderdag in Boekarest. In de laatste speelronde over twee weken speelt FC Utrecht uit bij Liverpool en neemt Napoli het thuis op tegen Steaua Boekarest.

Napoli en FC Utrecht deelden in september in de eerste speelronde van de Europa League in Napels de punten (0-0). FC Utrecht had die avond de meeste en beste kansen. Daarna volgden voor Napoli gelijke spelen bij Steaua Boekarest (3-3) en thuis tegen Liverpool (0-0). Begin november werd verloren in Liverpool (3-1). FC Utrecht en Napoli wonnen dus nog niet in Groep K.

De resultaten van Napoli in Europa blijven vooralsnog achter bij de prima prestaties in de Italiaanse competitie. Al werd afgelopen weekend verloren bij Udinese. Daarmee verzuimde de ploeg van Mazzarri om verder in te lopen op koploper AC Milan, dat gelijkspeelde tegen Sampdoria. Alleen AC Milan en Lazio Roma hebben in de Serie A na veertien speelronden meer punten dan Napoli. De achterstand op Milan bedraagt slecht zes punten.

Volgens Mazzarri is het verschil tussen de prestaties in Europa en in de competitie zeker geen kwestie van onderschatting door de spelers. "Het probleem is dat we soms niet kunnen omgaan met zoveel wedstrijden kort achter elkaar", stelde de trainer van Napoli.

Vandaag trainen beide teams in Stadion Galgenwaard en kijken de trainers tijdens een persconferentie voor de Nederlandse en Italiaanse pers vooruit naar de wedstrijd.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing