FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Du Chatinier verwacht gemotiveerd Vitesse

23-10-2010

5 reacties


Het is voor Ton du Chatinier en zijn manschappen snel omschakelen dit seizoen. De oefenmeester van FC Utrecht zat gisteren nog op de bank en zag dat zijn ploeg met slechts een punt genoegen moest nemen tegen Steaua Boekarest in de strijd om de Europa League. Nu moet de ploeg alweer naar de volgende wedstrijd toeleven, als zondag Vitesse in de Eredivisie wacht.

Du Chatinier moet aardig wat spelers missen voor de wedstrijd tegen de Arnhemmers. Michael Silberbauer, Khalid Sinouh, Tommy Oar, Barry Maguire, Nana Asare en Jacob Lensky zijn in elk geval niet beschikbaar wegens uiteenlopende redenen. Vooral het gemis van de eerstgenoemde valt zwaar voor de Domstedelingen, liet Du Chatinier weten tegenover de officiële website van zijn werkgever.

De aanvoerder van FC Utrecht, die geschorst is voor het aankomende duel, speelt volgens de oefenmeester een ontzettend belangrijke rol binnen zijn elftal. "Ik ben blij dat Michael er woensdag tegen Excelsior weer bij is. De Graafschap miste we hem duidelijk. Hij is zowel binnen als buiten de lijnen erg belangrijk voor het team." Door alle afwezigen is Zakaria Amrani toegevoegd aan de selectie. Hij speelt normaliter zijn duels voor het tweede elftal.

Du Chatinier reageerde ook nog op de huidige perikelen bij de tegenstander. Vitesse nam deze week afscheid van hoofdtrainer Theo Bos. "Vervelend voor Theo, die in een lastige situatie terecht kwam waarin in korte tijd veel verwacht werd. Theo is een fantastische vent en een goede collega. Een groep kan onzeker worden of juist extra gemotiveerd zijn. Ik verwacht het laatste. Het wordt in ieder geval een moeilijke middag."

Bron: voetbalzone.nl
foto: voetbalzone.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing