FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Du Chatinier: Goed resultaat noodzakelijk

12-11-2010

6 reacties


Du Chatinier mist voor het duel met Roda JC van zaterdag (19.45 uur) Nana Asare, die wel meetraint, de langdurig uitgeschakelde Jacob Mulenga en Michael Zullo (lies). Ook Ismo Vorstermans is nog niet inzetbaar. De verdediger heeft langer last gehad van de hersenschudding die hij eind oktober opliep tegen Vitesse en traint nog apart.

FC Utrecht reist zaterdag al in het begin van de middag richting Limburg om eventuele files te vermijden. De selectie bereidt zich dan in een hotel in de buurt van Kerkrade voor op het duel van zaterdagvond.

Ton du Chatinier ziet het belang in van de confrontatie met de nummer vijf van de ranglijst in deze fase van het seizoen. "Willen we bijblijven, dan moeten we daar een goed resultaat halen. Bij voorkeur een overwinning natuurlijk, maar we moeten niet verliezen. Als je verliest is het ook een lange reis terug", aldus Du Chatinier.

Du Chatinier reageerde vrijdagmiddag ook op de koppeling aan FC Volendam in het KNVB Bekertoernooi. "Een leuke wedstrijd en we spelen thuis. We zullen ze zeker niet onderschatten. Volendam heeft een goed voetballende ploeg. Gert Kruys weet hoe hij zijn ploeg op scherp moet zetten en FC Utrecht kent geen geheimen voor hem." Du Chatinier wees ook op de vele sterke tegenstanders die elkaar in deze ronde treffen. "Een kans voor ons om verder te komen."

Michel Vorm is opgeroepen voor de oefeninterland van het Nederlands elftal tegen Turkije op woensdag 17 november in Amsterdam. Jacob Lensky kreeg een uitnodiging voor Jong Tsjechië en Gianluca Nijholt staat op de standby-lijst van Jong Oranje voor het oefenduel met Jong Denemarken. Dries Mertens maakt geen deel uit van de selectie van Belgie voor de oefeninterland tegen Rusland. Hij werd voor de laatste interland wel opgroepen, maar kwam toen door een blessure niet in actie. Mogelijk volgen later vandaag nog uitnodigingen voor Mihai Nesu (Roemenië) en Michael Silberbauer (Denemarken).

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 6 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing