FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Du Chatinier blij met de terugkeer van Asare

01-04-2011

4 reacties


FC Utrecht-trainer Ton du Chatinier heeft komend weekend weer iets te kiezen. De oefenmeester zag deze week Nana Asare, Alje Schut en Frank Demouge terugkeren van blessures.

Door de terugkeer van het drietal loopt de ziekenboeg van de club snel leeg. Alleen Jacob Mulenga is door een blessure afwezig in het thuisduel met ADO Den Haag. Michael Silberbauer zit een schorsing uit. Barry Maguire is een twijfelgeval, zo meldt FC Utrecht op de officiële website. Hij kampt met buikgriep.

"De sfeer in de groep is goed", stelt Du Chatinier vast. De trainer is blij met de terugkeer van Asare. "Hij ziet het spel goed, kan anderen wegsturen, bewaart de rust als dat nodig is in een wedstrijd en heeft diepgang waardoor hij zelf ook scorend vermogen heeft."

Voor FC Utrecht staan enkele belangrijke weken op het programma. De club kan met twee zeges een flinke stap voorwaarts zetten op de ranglijst. "Wij kijken van wedstrijd tot wedstrijd. We ontvangen nu twee concurrenten. Dat zijn duels waarin we de basis kunnen leggen voor een goede afsluiting van de competitie."

Du Chatinier: "We willen vooral naar onszelf kijken in de reeks die nu gaat komen en niet naar het programma van de anderen. Als we zelf een goede serie neerzetten kunnen we nog een aardige sprong maken."

Du Chatinier verwacht dat ADO Den Haag gemotiveerd aan de aftrap zal verschijnen. Dit mede door de onrust die ontstond na het gewonnen thuisduel met Ajax. "Die nasmaak willen ze vast graag wegspoelen met opnieuw een goed resultaat in een seizoen dat uitstekend verloopt voor ze."

Bron: voetbalprimeur.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 4 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing