FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nl



Wachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Drietal talenten FC Utrecht O19 mee naar Spanje

04-01-2014

13 reacties


Cedric Badjeck, Gyrano Kerk en Sofian Amrabat, allen spelend voor FC Utrecht O19, gaan maandag met de A-selectie mee op trainingskamp. Trainer Jan Wouters biedt de junioren de kans zich in Spanje op een hoger niveau te laten zien.

FC Utrecht vertrekt maandag naar het Spaanse Benidorm om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Aan de selectie zijn ook enkele talenten uit het O19 van trainer Robin Pronk toegevoegd. Spits Cedric Badjeck (18) debuteerde al op jonge leeftijd in het eerste elftal van FC Utrecht en mocht in de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Go Ahead Eagles vanaf de aftrap beginnen. Na krap vier minuten spelen, tekende hij zelfs voor de openingstreffer. De achttienjarige Gyrano Kerk is een zeer talentvolle buitenspeler die eveneens mag aansluiten bij het eerste. Hij moet net als Sofian Amrabat, die het trio completeert, nog officieel debuteren in het keurkorps van Jan Wouters. Amrabat tekende kortgeleden zijn eerste contract en is zeventien jaar.

Technisch Manager en Hoofd Opleidingen Henny Lee is verheugd met de uitnodiging van de A-junioren. “Voor deze jongeren is dit een uitstekende mogelijkheid zichzelf te laten zien en zich te meten met spelers op het hoogste niveau”, meent Lee. “Het is wederom een bevestiging dat de door FC Utrecht ingeslagen weg met de focus op de academie, in combinatie met gerichte aankopen als Jens Toornstra en Steve De Ridder, loont. Wij geven onze jonge talenten keer op keer aan dat de stap naar het eerste elftal bij FC Utrecht als jeugdspeler echt te maken is. Dit is wederom het bewijs dat we echt investeren in de jeugd en dat we ze ook echt de kans geven.”

Lee vervolgt: “Het is mooi dat onze trainers het beleid tot en met het eerste elftal doortrekken. Dit geeft de academie een enorme boost. En, dit is voor andere junioren weer een teken dat het ook voor hun haalbaar is. Dat is mooi, want iedere speler binnen de academie moet de ambitie hebben ooit het eerste elftal te halen bij FC Utrecht.”

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 13 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsen



Naar boven

|

Home



Aankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Sparta RotterdamFC Utrecht
26 november 2017 14:30 uur
Het Kasteel

Aanmelden Nieuwsbrief




Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (4) tonyb 23pt
2 (5) badbo13 23pt
3 (3) fanvandeFC 22pt
4 (1) Le@n 21pt
5 (2) Gina 20pt
6 (10) L@rs-Sven 19pt
7 (13) Menno 19pt
8 (16) Kikker 19pt
9 (18) Sjakie 18pt
10 (21) El Nino 18pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing