FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Drie verdiende punten voor Jong Utrecht

09-02-2018

2 reacties


Eindelijk, het meestgehoorde woord van deze avond. Eindelijk pakt Jong FC Utrecht weer eens drie punten en hoe! Eindelijk komen de ballen voorin aan bij iemand die er wel raad mee weet. En eindelijk weten de spelers elkaar over het hele veld te vinden.
 
De wedstrijd begint zoals elke week: een sterk, aanvallend Utrecht, dat de tegenstander goed klem zet. Ook zoals elke week, tekent de tegenstander voor het eerste doelpunt: na een krap kwartiertje staat het 0-1 voor RKC Waalwijk. Waar de toeschouwers al bang worden voor weer een onterecht verlies, rechten de Utrechtse jongelingen hun rug. 19e minuut: 1-1. Een minuut later alweer 2-1. Op de 3-1 moet dan weer vier minuten gewacht worden.
 
Een ongekende weelde voor de thuisspelende ploeg. Het blijt daar ook niet bij: in de 32e minuut maakt Mohamed Malahi het mooiste doelpunt van de avond: 4-1! Dat Malahi er al twee gescoord heeft, zet Sylla Sow ook weer op scherp: hij besluit in de 57e minuut zijn derde op het bord te zetten. Met deze twee spelers zijn niet alle goede voetballers op het veld genoemd. Bart Sinteur buffelt achterin, Menno Heus maakt knappe en belangrijke reddingen. Anouar Kali, die een helft meespeelt, laat zien het spelletje niet verleerd te zijn en Shayne Pattynama bewijst elke week meer dat hij in het team hoort.
 
Door de andere spelers niet te noemen, worden ze eigenlijk tekort gedaan. Iedereen vecht, staat klaar voor elkaar en blijft gaan. Dat breekt Jong Utrecht aan het eind van de tweede helft wel op: de fut is er duidelijk uit. Dan maakt Ingo van Weert misschien de 5-2 in blessuretijd, voor de drie zeer verdiende punten maakt het niet uit. Kijk nog maar eens goed, het staat er echt: Jong FC Utrecht - RKC Waalwijk: 5-2.
 
Jong FC Utrecht - RKC Waalwijk 5-2 (4-1)
14. Ingo van Weert 0-1
19. Sylla Sow 1-1
20. Mohamed Mallahi 2-1
24. Sylla Sow 3-1
32. Mohamed Mallahi 4-1
57. Sylla Sow 5-1
90+1. Ingo van Weert 5-2
 
Gele kaarten: Mohamed Mezghrani, Serginho Greene, Ingo van Weert (allen RKC Waalwijk).
 
Toeschouwers: 378.
 
Scheidsrechter: Ingmar Oostrom.
 
Opstelling Jong FC Utrecht:
Menno Heus; Bart Sinteur, Ruben Hoogenhout, Robin Zwartjens, Tufan Özbozkurt; Anouar Kali (46. Chris David), Karim Loukili, Shayne Pattynama (52. Rick van der Meer), Sylla Sow; Mohamed Mallahi (67. Jan-Willem Tesselaar), Jeredy Hilterman.
 
Opstelling RKC Waalwijk:
Etienne Vaessen; Mohamed Mezghrani (66. Gigli Ndefe), Ingo van Weert, Henrico Drost, Robby Ndefe (46. Roland Bergkamp); Serginho Greene, Hans Mulder, Nikki Baggerman; Ozan Kökcü, Lowie van Zundert, Chovanie Amatkaryo (35. Dylan Seys).

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing