FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Door spelers gedragen bekershirts geveild

08-11-2013

1 reactie


Dit seizoen speelt FC Utrecht zijn bekerwedstrijden in een speciaal ontworpen geelzwart tricot. Het tenue is gebaseerd op het tricot dat gedragen is door DOS in het seizoen 1957/1958. Dit werd een bijzonder jaar voor het Utrechtse voetbal; DOS werd namelijk landskampioen.

DOS is één van de fusieclubs, naast Elinkwijk en Velox, waaruit FC Utrecht in 1970 ontstaan is. Tevens is het logo van DOS, evenals dat van de andere twee voorlopers van FC Utrecht, sinds vorig seizoen terug te vinden in de kraag van de FC Utrecht-shirts.

Ondersteuning van het DOS monument
Voor de hoofdingang van Stadion Galgenwaard wordt donderdag 28 november een uniek monument onthuld dat zichtbaar herinnert aan dit geweldige kampioensjaar van DOS. Om dit historische monument mede te kunnen financieren door FC Utrecht wordt een veiling gehouden van de bekershirts die dit seizoen zijn gedragen.

Vanaf heden kan iedereen bieden op het officiële bekershirt van zijn favoriete speler van FC Utrecht. Van elke speler die dit seizoen minuten heeft gemaakt in een KNVB bekerduel is één bekertricot ter beschikking gesteld op Marktplaats.

Uniek
Dit unieke slim fit shirt is bovendien gesigneerd door de speler in kwestie. Het shirt is echt uniek, aangezien er maar één set wedstrijdshirts is gemaakt. Daarom moeten we ook wachten met de uitreiking van de shirts tot en met de laatste bekerwedstrijd, want dan kunnen we deze shirts pas uitreiken. Tot die tijd, en laten we hopen dat dit 20 april 2014 is, spelen onze spelers erin. Het is dus echt een uniek shirt!

FC Utrecht wil al zijn supporters de mogelijkheid bieden om deze prachtige shirts te kopen en op deze manier een uniek aandenken over te houden. Daarom is besloten de online veiling tot en met zondag 16 februari 2014, tot en met de toepasselijke tijd 19:58 uur, te laten lopen. De bekershirts worden aan het einde van het lopende bekerseizoen persoonlijk door de spelers, inclusief fotomoment, uitgereikt aan de hoogste bieders.

Klik -HIER- om direct uw favoriete shirt uit te kiezen.

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing