FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Doe mee met de Voorspellingscompetitie 2012-'13

05-08-2012

13 reacties


Op 12 augustus begint met de thuiswedstrijd tegen Feyenoord het seizoen alweer voor FC Utrecht en gaat ook de True Support Voorspellingscompetitie weer van start voor leden van onze supportersclub. Doordat de competitiestart plaatsvindt in het voorlaatste weekend van de vakantie in Midden-Nederland zullen een aantal fans de wedstrijd tegen Feyenoord en wellicht VVV-Venlo moeten missen.

Om te zorgen dat je meteen vanaf het begin mee kan doen met de Voorspellingscompetitie is het verstandig om alvast de voorspelling in te vullen voor de wedstrijd tegen Feyenoord en wellicht een aantal daaropvolgende wedstrijden). Het is namelijk ook mogelijk om alvast de voorspellingen voor de eerste 9 wedstrijden (1e periode) in te vullen. Klik hiervoor op 'Naar overzicht' en vul de wedstrijden naar keuze in door er op te klikken (zie afbeelding hieronder).

Prijzen
De te winnen eind- en periodeprijzen moeten nog worden vastgesteld, maar zoals altijd is de eindprijs een FC Utrecht seizoenkaart voor het volgende seizoen en kun je het wedstrijdshirt winnen van het seizoen 2013-2014. Daarnaast nog vele andere prijzen. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is het verloop van de wedstrijden van FC Utrecht zo goed mogelijk te voorspellen en daardoor de meeste punten vergaren.

Leden van True Support spelen gratis mee met dit spel, nadat zij zich via voor de FCU Fans Zone hebben ingeschreven. Mocht je al een account hebben van vorige seizoenen, uiteraard kun je die gewoon weer gebruiken.
Mocht je niet vanaf het begin van de competitie mee kunnen spelen, geen paniek. Het seizoen is in 4 periodes verdeeld, waarin iedereen weer evenveel kans heeft om een (periode)prijs te pakken.

Nieuwe leden
Nieuwe leden die mee willen spelen maar hun pasje nog niet hebben gehad vinden hun lidnummer terug op het adreslabel van het eind vorige maand verstuurde FCU Fans! magazine. Het lidnummer is namelijk nodig om je te kunnen registreren voor de FCU Fans Zone, waar de Voorspellingscompetitie deel van uitmaakt.
Mocht het adreslabel niet meer voor handen zijn of de inschrijving is gedaan op óf vlak na de Open dag dan kan ook een mail worden gestuurd naar de redactie van deze website via het contactformulier.

Prijsuitreiking 2011-2012
De prijsuitreiking van afgelopen seizoen, voor zowel de eind- als 4e periodeprijzen, zal vanwege de vakantieperiode niet plaatsvinden op 12 augustus maar na het duel tegen PEC Zwolle op 25 augustus.

Veel succes met voorspellen!

Bestuur True Support

Reacties

Bij dit bericht zijn 13 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing