FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Dijkhuizen: 'FC Utrecht prachtig voor toekomst'

27-03-2015

3 reacties


Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen (43) vindt het leuk dat hij in de media in verband wordt gebracht met FC Utrecht. Hij noemt het in gesprek met RTV Rijnmond ‘logisch’ dat hij aan zijn oude club wordt gelinkt.

“Het is altijd leuk als je naam genoemd wordt, zeker in verband met een club als Utrecht”, zegt Dijkhuizen. “Maar het is iets dat door de buitenwacht wordt gezegd, niet door FC Utrecht zelf.”

Dijkhuizen verlengde onlangs zijn contract in Rotterdam. Excelsior wil hem sowieso niet kwijt. "We zijn uitermate tevreden over Marinus. We hebben niet voor niets laatst met elkaar verlengd. Dus we laten hem komende zomer niet gaan", zei algemeen directeur Ferry de Haan deze week tegenover FOX Sports.

Dat hij met FC Utrecht in verband wordt gebracht noemt Dijhuizen ‘ook wel heel mooi’. “Ik snap ook wel dat het gebeurt. Van Seumeren heeft het pas in VI geroepen. Ik heb daar gewerkt en gevoetbald, ik kom daar uit de buurt, dus wat dat betreft is het ook logisch.”

“Maar het is niet concreet en hoef er helemaal niet over na te denken”, zegt Dijkhuizen. “Je moet jezelf afvragen of je de ervaring hebt voor een club als Utrecht, al denk ik zelf dat ik daar wel de capaciteiten voor heb. Het is wel 10 keer moeilijker om daar trainer te zijn dan hier.”

"Maar ik heb natuurlijk wel ambitie en in de toekomst zou FC Utrecht prachtig zijn”, zei hij deze week tegenover Voetbal International.

Dijkhuizen heeft zelf een favoriet voor de opvolging van Rob Alflen: “Voor mij is er maar één kandidaat en dat is Jean-Paul de Jong. Dit is voor hem een mooi moment om in te stappen. Hij doet het geweldig bij FC Eindhoven. Met zijn verleden en gezien de prestaties in Eindhoven is hij dé topkandidaat.”

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing