FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Didier Martel terug bij FC Utrecht

03-10-2014

15 reacties


Het scoutingsteam van FC Utrecht wordt per direct versterkt door Didier Martel. De Franse oud-speler van de voetbaltrots van de Domstad heeft zich tot het einde van dit seizoen aan de Utrechters verbonden.

Ex-prof Martel, die tijdens zijn loopbaan uitkwam voor Olympique Nimes, Chateauroux, Paris Saint-Germain, FC Utrecht, Vitesse en Helmond Sport, zal zich met name gaan toeleggen op het in kaart brengen van de Franse profcompetities in zijn nieuwe rol als scout van FC Utrecht.

Hoofd Scouting Jordy Zuidam van FC Utrecht is er trots op dat hij Martel aan zijn scoutingsteam mag toevoegen. “Didier is een grote persoonlijkheid met een dito netwerk in de voetballerij en veel ervaring als profspeler op het hoogste niveau”, vertelt Zuidam, die in de jaargangen 1998/1999 en 1999/2000 nog samen met de Franse aanvaller speelde bij FC Utrecht. “Dankzij de komst van Didier kunnen we het Franse voetballandschap beter in kaart brengen. Wij zijn er niet alleen van overtuigd dat we daarvoor in de persoon van Didier de juiste hebben vastgelegd, we geloven ook in het spelerspotentieel dat Frankrijk te bieden heeft. Een recent voorbeeld dat die opvatting kracht bijzet, is Jacob Mulenga. Die trok van de Franse Eerstedivisionist Chateauroux naar FC Utrecht en groeide hier uit tot een veel scorende en populaire speler, zoals Didier in zijn tijd dat ook was.”

Martel, die eerder als scout al voor de Franse topclub Olympique Marseille actief was, is verheugd met zijn terugkeer bij FC Utrecht. “Het voelt heel goed om terug te zijn bij FC Utrecht", zegt Martel. "Na mijn vertrek ben ik de club altijd blijven volgen. Ik bekeek de topwedstrijden op televisie en zocht geregeld op wat de resultaten van de ploeg waren. Ik bewaar goede herinneringen aan mijn Utrechtse periode. De club en de fans hebben indruk op me gemaakt. Dat ik nu in Frankrijk mag scouten voor FC Utrecht, zie ik als een grote eer en een mooie uitdaging. Frankrijk barst van het voetbaltalent. Aan mij nu de mooie taak dat goed in kaart te brengen."  

Enkele maanden geleden legde FC Utrecht al oud-spelers Michael Mols, Stefaan Tanghe, Ab Plugboer en Sander Keller vast als scouts. Cees Loffeld, Loek van Driel en Jan Verkaik waren al als scout aan FC Utrecht verbonden en completeren met de eerder genoemde oud-spelers het scoutingsteam van FC Utrecht dat onder leiding staat van Jordy Zuidam.

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 15 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing