FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Demouge: "Spelen beter als fans ons steunen"

12-03-2011

3 reacties


Frank Demouge kroonde zich vrijdagavond tot matchwinnaar bij FC Utrecht. De blonde spits stond nog maar net op het veld of hij kopte de enige treffer van de avond tegen de netten. "En dan nog bij mijn eerste balcontact."

Donderdag stond Demouge op training nog in het wedstrijdelftal, maar vrijdagavond moest hij een klein uurtje wachten om Leon De Kogel af te lossen. "Ik was nog niet helemaal fit", zegt Demouge aan VoetbalPrimeur. "Na twee trainingen met de groep was ik er ook nog niet klaar voor."

"Samen met de medische staf hebben we beslist om nog niet aan de wedstrijd te beginnen. Vorige keer hebben we dat wel geprobeerd en viel ik terug geblesseerd uit. Ik ben blij dat we die beslissing genomen hebben. Ik heb vijf weken niet gespeeld en dat merk je wel."

Demouge stond amper vier minuten op het veld en verlengde een hoekschop van Dries Mertens tegen de touwen. "Het was een mooi moment om in te vallen. Ik hoopte om te scoren en dat is gelukt. In de kleedkamer was de opluchting heel groot. Na al die gelijke spelen, is dit een hele belangrijke overwinning tegen een rechtstreekse concurrent voor de play-offs."

Volgende week hoopt Demouge een stap verder te zetten. "Dan wil ik gewoon terug in de ploeg staan. Of de druk dan te vroeg op mijn schouders komt? Ik heb dan een week extra training achter de rug. Dan moet ik er wel klaar voor zijn."

Na het rustsignaal trakteerde het publiek de thuisploeg op een fluitconcert. Jammer, vindt Demouge. "In de tweede helft ging het publiek wel achter de ploeg staan en dat hebben we nodig. Dan gaan we juist beter spelen. Het heeft ons vandaag ook over de streep geholpen."

Bron: voetbalprimeur.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing