FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nl



Wachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Delegatie Utrecht ziet Napoli kansen missen

13-09-2010

1 reactie


Napoli wacht nog steeds op haar eerste zege in competitieverband. Na de remise op de eerste speeldag tegen Fiorentina kwam de komende tegenstander van FC Utrecht, dat een delegatie naar Napels had gestuurd, zondagavond tegen Bari niet verder dan opnieuw een gelijkspel: 2-2. Dat had Napoli aan zichzelf te danken. De thuisploeg had de betere mogelijkheden, maar de afwerking liet te wensen over.

Bari won op de eerste speeldag verrassend van Juventus en nam in Napels brutaal de leiding. Na een hoekschop van Alessandro Parisi kreeg Paulo Vitor Barreto alle ruimte om voor de openingstreffer te zorgen: 0-1. Van Edinson Cavani en Ezequiel Lavezzi ging veel dreiging uit, maar dat leverde de thuisploeg niets op. Zo voorkwam Morgan De Sanctis zelfs dat een inzet van opnieuw Barreto de 0-2 betekende. Daarna trof diezelfde Barreto de paal en ontsnapte Napoli wederom.

Het was Cavani die de tussenstand nivelleerde. Na een dribbel gaf Marek Hamsik de bal met de buitenkant van de voet aan de Uruguayaan, die voor zijn tweede doelpunt van dit seizoen zorgde. Richting de pauze waren de betere mogelijkheden voor de thuisploeg. Cavani schoot over na voorbereidend werk van Andrea Dossena en het schot van Lavezzi uit de draai miste precisie.

In het tweede bedrijf blonken beide ploegen aanvankelijk uit in het missen van kansen. Sergio Almirón kon De Sanctis niet passeren, terwijl Cavani en Lavezzi eveneens faalden. Vooral de misser van de laatstgenoemde, vanaf een meter of twee, was enigszins hilarisch, zij het dat het buitenspel was. Daarna volgden nog enkele hachelijke situaties voor het doel van De Sanctis en Jean-François Gillet.

Vier minuten voor tijd schoot Paolo Cannavaro, na voorbereidend werk van Lavezzi, de bal achter Gillet en leken de drie punten in het Stadio San Paolo te blijven. De vreugde was van korte duur. Edgar Alvarez, José Castillo en Almirón waren allen bij een aanval betrokken die uiteindelijk door de laatstgenoemde werd afgerond: 2-2. In blessuretijd liet een vrijstaande Cavani nog een goede kans liggen.

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsen



Naar boven

|

Home



Aankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief




Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing