FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Dealer Maserati nieuwe partner FC Utrecht

29-09-2014

33 reacties


Louwman Exclusive, officiële autodealer van Bentley, Lamborghini, Lexus, Maserati, McLaren en Rolls-Royce, is ‘vanaf nu exclusieve partner van de Directors Lounge’. Dat meldt FC Utrecht vandaag op de clubwebsite.

Onderdeel van de samenwerking tussen FC Utrecht en Louwman Exclusive is dat grootaandeelhouder Frans van Seumeren en algemeen directeur Wilco van Schaik in een auto van Louwman Exclusive rijden.

‘Interessant geprijsd’
“Wij hebben aangegeven dat we onze topmerken zichtbaar willen laten worden in het zakelijke FC Utrecht-netwerk”, zegt Alexander Sterk, manager sales van Louwman op de clubwebsite. “Ons inziens zijn Frans van Seumeren en Wilco van Schaik twee mensen die onze merken uitstekend vertegenwoordigen. Zij rijden dus, als onderdeel van deze sponsoring, vanaf nu in onze auto’s.”

Sterk noemt de Maserati Ghibli die Van Schaik tegenwoordig voor het stadion parkeert ‘zeer interessant geprijsd’. De goedkoopste versie van de sportieve sedan – met dieselmotor - kost ruim € 81.000. De benzine-uitvoering begint bij  € 93.500. Het model moet de concurrentie aangaan met Mercedes en BMW, aldus Sterk.

Uitstraling
Onder supporters klonk de afgelopen weken de nodige kritiek op de nieuwe auto van de directeur. Die zou qua uitstraling niet passen bij een volksclub. Ook zetten supporters vraagtekens bij de beeldvorming: hoort een Maserati wel bij een verlieslijdende club die vorig jaar nog een pijnlijke ontslagronde doorvoerde en deze zomer wederom bepalende spelers verkocht?

Louwman Exclusive is sinds de eerste thuiswedstrijd van het seizoen al te zien op de LED-boarding. Het bedrijf maakte op 12 augustus al bekend dat het dit seizoen de exclusieve partner zou zijn van de zogenoemde Directors Lounge. FC Utrecht meldt in het vandaag verschenen persbericht echter tot vijfmaal toe dat de samenwerking ‘vanaf nu’ ingaat.

Voor iedereen
Louwman Exlusive wordt ‘founder’ van de Directors Lounge, meldt het persbericht. Dat is de lounge waarin CEO’s en directeuren van gereputeerde bedrijven tijdens wedstrijden netwerken en doordeweeks vergaderen of afspreken.

“FC Utrecht is er voor iedereen, dus ook voor het topsegment”, zegt Head of Sales van FC Utrecht Arnaud Miltenburg op fcutrecht.nl. “Wij mogen er als club trots op zijn een dusdanig gereputeerd merk aan onze klantenlijst te kunnen toevoegen.”

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 33 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing