FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

De verwachtingen voor de maand november

12-11-2016

0 reacties


In de voorbeschouwing op FC Utrecht - Excelsior werd op vi.nl de maand november als meest-favoriete voor FC Utrecht beschreven. De reden? In deze maand won FC Utrecht sinds de oprichting in 1970 76 eredivisieduels. Er is geen enkele andere maand waarin dit aantal zo hoog is.

Met de 2-1 winst op Excelsior is overwinning 77 in de maand november inmiddels een feit. De vraag is: wat zijn de verwachtingen voor de maand november? Er zijn in ieder geval drie mogelijkheden om op basis van hsitorische gegevens een voorspelling te doen:

De stand op de ranglijst
FC Utrecht staat op dit moment met Sparta gedeeld 7e in de eredivisie, maar wordt als 8e geklasseerd omdat de Kasteelheren een beter doelsaldo hebben.

De eerstkomende oppontent is FC Twente, en de ploeg uit Enschede staat op de ranglijst op plek 6 met drie punten meer dan FC Utrecht. FC Twente heeft in eigen huis dit seizoen 11 van de 19 punten behaald, en er slechts één keer verloren. FC Utrecht won dit seizoen één keer buitenshuis, speelde drie keer gelijk en verloor één keer.
Dan komt op 27 november Feyenoord op bezoek in De Galgenwaard. De Rotterdammers staan op de eerste plek in de eredivisie en wonnen de eerste negen duels. Na twee gelijke spelen was laagvlieger Go Ahead Eagles afgelopen zondag te sterk voor de Rotterdammers.

Historische resultaten
De resultaten van FC Twente - FC Utrecht van de afgelopen tien eredivisieduels zijn als volgt:

Winst FC Utrecht: 1
Gelijk spel: 2
Verlies FC Utrecht: 7

De laatste keer dat FC Utrecht in competitieverband won in Enschede was op 3 februari 2013 (2-4). Echter: wie play offs en de beker meeneemt, ziet ineens wel twee overwinningen meer voor FC Utrecht in Enschede. Op 23 mei 2013 werd daar de basis gelegd voor winst van de play offs (0-2), en recent kegelde FC Utrecht FC Twente uit de KNVB-beker (1-3)

De resultaten van FC Utrecht - Feyenoord van de afgelopen tien eredivisieduels zijn als volgt:

Winst FC Utrecht: 1
Gelijk spel: 4
Verlies FC Utrecht: 5

Even terug naar het eerste weekeinde in november 2016: FC Utrecht speelde inmiddels 20 keer thuis tegen Excelsior, en verloor nog nooit in De Galgenwaard van de Kralingers.

November 2015
In november 2015 was er geen interlandbreak, en speelde FC Utrecht vier duels. De twee thuisduels werden allebei met 4-2 gewonnen (FC Twente en Heracles Almelo), de twee uitduels werden verloren: PSV was met 3-1 te sterk en NEC met 1-0. FC Utrecht behaalde in november 2015 dus 6 van de 12 te behalen punten.

Conclusie
Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Maar op basis van deze resultaten is winst in het uitduel tegen FC Twente en / of in het thuisduel tegen Feyenoord veel onwaarschijnlijker dan de (reeds behaalde) winst thuis tegen Excelsior.

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing