FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

De topper van zaterdag

20-09-2005

0 reacties


Ik ben een opportunist. Ik val gelijk maar met de deur in huis. De laatste wedstrijd hebben we overtuigend gewonnen met sprankelend voetbal. De tegenstander hebben we van de mat gespeeld. Kortom, we hebben gedaan wat we moesten doen, een doelpunt meer maken dan de tegenstander. Met dit soort wedstrijden word je in Italië kampioen. Ik heb Utreg weer zien winnen en dat doet me goed.

Daarom verklaar ik hier dat Utreg in de winning mood zit en komende zaterdag gewoon een topper speelt tegen RKC Waalwijk. Een team dat nog geen duel verloren heeft, maar na zaterdag kunnen zeggen, we hebben een mooie reeks van 5 wedstrijden neer kunnen zetten. Zaterdag gaat Utreg op slinkse wijze met 1-0 winnen van RKC Waalwijk. Lekker op zijn Italiaans. Zwoegende spitsen voorin die vooraf al weten dat de gedane moeite van het moment toch voor niets is. Heb je de stadions weleens bekeken in Italië. Op de topwedstrijden na zit alleen Dries met zijn trekzak en zijn zoontje Giuseppe naast hem op de tribune.

Overigens respect voor Stijn Vreven. Hij heeft ons veel strijdbaar voetbal gegeven. Voetbal waardoor wij supporters naar De Galgenwaard kwamen. Vreven die de ploeg op sleeptouw neemt en wedstrijden gewonnen heeft met zijn spirit. Echter Stijn moet ook weten dat iedere speler die niet in een Utregshirt op het veld staat in De Galgenwaard niet op een balade van rozen hoeft te wachten. Zoals jij dat beaamt, tijdens het spel hebben we geen eerbied voor de tegenstander. Daarvoor en daarna wel. Je zou hetzelfde gedaan hebben als er een oud Utreg speler tegenover je had gestaan in je diensttijd bij de FC Utrecht. Zo'n doerakje was je zelf ook. Ik weet wel dat je in je hart trots was op ons supporters, ze volgden jouw leer om je uit je spel te krijgen. Echt ik meen het en nogmaals mijn dank voor je geleverde prestaties voor de FC Utrecht. Je hebt ons veel vreugde gegeven en de zin naar De Galgenwaard. Jij was de voorman van FC Utrecht zoals een Utregter behoord te zijn.

Zaterdag de topper voor FC Utrecht. Zes wedstrijden zeven punten.

Gegroet zijn die allen die nog niet gegroet zijn,

Erik Thuis

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing