FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

De tenues seizoen 2011-2012

25-06-2011

3 reacties


Mede door de goede en betrokken adviezen van de supporters presenteren de nieuwe hoofdsponsor Simpel en FC Utrecht de nieuwe tenues voor het seizoen 2011-2012. "We zijn erg blij met Simpel als hoofdsponsor, maar hebben achteraf gezien in alle drukte rond het afronden van deze overeenkomst te weinig tijd kunnen nemen voor het ontwerp van het nieuwe shirt", zegt voorzitter Jan Willem van Dop van FC Utrecht. "Gelukkig zijn er veel supporters die actief met ons meedenken. Direct nadat het concept ontwerp van het nieuwe shirt op onze site verscheen, reageerden veel supporters met als boodschap, dat ze niet erg te spreken waren over het ontwerp. Vandaar dat we nu hebben besloten een nieuw ontwerp te maken, waarbij alleen de naam SIMPEL.NL op de borst komt te staan."

Ook de directie van telecombedrijf Simpel kan zich dus in de wijziging vinden. "Niet alleen wij als FC Utrecht hechten veel waarde aan de mening van onze supporters, maar onze nieuwe hoofdsponsor denkt daar precies zo over", aldus Van Dop. "De clubleiding vind het positief meedenken van onze supporters erg goed, maar waardeert het ook enorm dat de directie van Simpel zo flexibel is."

Open Dag
Tijdens de Open Dag van FC Utrecht aanstaande zondag 26 juni presenteren de spelers zich voor het eerst in de nieuwe tenues voor dit seizoen. De Open Dag begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur en vindt plaats op het terrein voor Stadion Galgenwaard. Vanzelfsprekend zijn aanstaande zondag de nieuwe tenues met de nieuwe sponsornaam ook voor het publiek verkrijgbaar

www.fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFeyenoord
24 januari 2018 20:00 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 54pt
2 (3) Sjakie 52pt
3 (2) Kikker 50pt
4 (9) Menno 44pt
5 (12) Speedy 43pt
6 (4) badbo13 42pt
7 (5) chapri 41pt
8 (11) Gina 41pt
9 (6) El Nino 41pt
10 (7) tonyb 40pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing