FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

De linksbuiten van de keepers

30-07-2006

0 reacties


Versterkingen of verzwakkingen of hoe we het dan ook mogen noemen. Zoals vanouds is het weer lekker praten over de FC. Met de nieuwe aankoop Kopteff is het plaatje voor het nieuwe seizoen rond. Van Dijk gaat zelfs de nieuwe aanvoerder worden van het nieuwe FC Utrecht. Jong elan zal ik het maar noemen. Ik denk dat we het Jong Oranje gaan worden van het EK in Portugal.

Maar nog even over de nieuwe linksbuiten Kopteff. Geschoold bij het Engelse Stoke City en 39-voudig international. Deze jongen hoort thuis in de Galgenwaard. Ik zeg wel onze nieuwe aankoop, in dit geval doet de hoop sneller lopen dan de actie uitgevoerd is. Deze week moet alles afgebreid worden. Maar om de link gelijk maar te leggen van linksbuiten naar de keepers. Mijn tweede vraagstuk. We hebben drie keepers onder contract staan en alledrie zijn ze eredivisie waardig. Vorm stond onder de lat tegen Wigan en dan hebben we ook nog Fort Grandel en Tank Terol. We zijn zowaar een echte topclub met al die driedubbele bezette posities. Maar gezien het verleden in blessures is dat misschien bij FC Utrecht wel nodig. Misschien is het aan te raden om een kleine analyse te gaan schrijven van de blessures van Utrecht spelers in de afgelopen twee jaar en daar wat conclusies aan verbinden.

Daarop mijn derde vraagstuk. Van der Gun. Waarschijnlijk een fantastische voetballer, maar hij heeft volgens mij in de laatste twee jaar minder wedstrijden geteld dan mijn rechterhand vingers doet tellen. Als dit de beoogde rechtsbuiten van FC Utrecht moet worden, moet er nog veel veranderen. Ik hoop dat het tegendeel bewezen gaat worden en we fantastische vleugels gaan krijgen met Kopteff en Van der Gun. Om over de keepers maar nog niet te spreken.

Gegroet zijn die allen die nog niet gegroet zijn,

Erik Thuis

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing