FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

De Kogel schiet Jong FC Utrecht naar winst

05-04-2011

0 reacties


Jong FC Utrecht heeft maandag met 4-1 gewonnen van Jong FC Volendam door onder meer drie treffers van Leon de Kogel.

Leve de zomertijd. Weer eens een wedstrijd zonder schemer. Verschillende spelers uit de A-selectie stonden bij de thuisclub in de basis. Het was toch wel even wennen aan elkaar. FC Volendam had beduidend minder moeite.

In de tweede minuut tastte de complete achterhoede van FC Utrecht, inclusief keeper Erik Cummins, mis bij een Volendamse hoekschop. Arsenio Halfhuid kon simpel de 0-1 aantekenen. Jong FC Utrecht kon maar moeilijk het spel maken. Daarvoor ging er teveel mis. Er was een schot van Leon de Kogel en een moeilijk te raken bal voor Stefano Lilipaly. Keeper Mitchell Michaelias van Volendam kon alles simpel verwerken.

Tot aan de 16e minuut. Lilipaly stoomde op richting het doel van de gasten. Via Gianluca Nijholt kwam de bal bij De Kogel die knap de bal in de lange hoek binnentrapte: 1-1. Voor rust gebeurde er daarna weinig meer.

Na rust schoot Jong FC Utrecht letterlijk uit de startblokken. In de 47e minuut kon De Kogel alleen op de keeper afgaan. Een verdediger van Volendam werd fraai uitgekapt en keeper Michaelis was volstrekt kansloos: 2-1. Nog geen kwartier later kopte Lilipaly fraai tegendraads de 3-1 binnen na een strakke voorzet van Tommy Oar.

FC Volendam moest meer risico gaan nemen achterin, wat automatisch meer ruimte gaf aan de Utrechters. Helaas werd daar iets te weinig van geprofiteerd. Uit een hoekschop kopte Mark van der Maarel net naast. In de 83e minuut kreeg De Kogel de bal uit een corner tegen de zijkant van zijn hoofd. Het doelpunt was er echter niet minder om. De bal bleef bijna in de kruising plakken: 4-1.

Vlak voor tijd had Anouar Kali enorme pech. Na een voorzet van Oar leek hij de bal in het doel te kunnen schuiven. Op de een of andere manier kwam de bal tegen de rug van de keeper aan die al lang niet meer wist waar de bal gebleven was. Pech voor Kali.

Volgende week wacht de verre uitwedstrijd tegen Jong Roda JC.

Opstelling Jong FC Utrecht:
Erik Cummins, Danny Zullo (62e min. Dave Bulthuis), Bart Vriends, Alje Schut (70e min. Kevin Huijsman), Mark van der Maarel, Gianluca Nijholt, Adam Sarota, Anouar Kali, Tommy Oar, Leon de Kogel, Stefano Lilipaly.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing