FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

De Jong: “Alles uit onszelf halen”

26-04-2012

1 reactie


Jong FC Utrecht staat donderdagavond voor de derde keer in de clubhistorie in de bekerfinale voor beloftenteams. De eerder twee edities werden gewonnen van sc Heerenveen (2000) en van De Graafschap (2010). "We moeten alles uit ons zelf halen om een goed resultaat te halen", zegt Jong FC Utrecht-trainer Jean-Paul de Jong over de bekerfinale tegen Jong Ajax.

Trainer Jean-Paul de Jong speelde als actieve voetballer drie bekerfinales en weet dus wat een voorbereiding op dergelijke wedstrijden van spelers vergt. "Iedereen moet op zijn eigen manier zich voorbereiden op de finale", zegt De Jong. "Uiteindelijk moet die individuele voorbereiding op donderdag als team naar voren komen. Ik denk dat het fantastisch is om tegen een ploeg als Ajax in de finale te staan. Waar zij het in het begin van de competitie een moeizame start hadden, draaien ze nu bovenin mee in de Eredivisie voor beloften."

Favorietenrol
"Ajax heeft absoluut de favorietenrol in deze wedstrijd", zegt beloften trainer De Jong. "Dat betekent dat wij een zware wedstrijd voor de boeg hebben. Maar ik weet ook dat finales wedstrijden op zich zijn en zo zullen we die wedstrijd ook benaderen."

"Een goed voetballende ploeg met individuele kwaliteiten die op momenten doorslaggevend kunnen zijn", omschrijft middenvelder Kenny Teijsse de tegenstander. Voor Teijsse is het een speciale wedstrijd, want hij komt uit Amsterdam. "Ik wil daar absoluut winnen en daar gaan we ook alles aan doen."

Gevoel
Jong FC Utrecht heeft zich niet anders voorbereid op de finale in vergelijking met die op een reguliere competitiewedstrijd. "We hebben normaal getraind, niet veel anders dan anders", vertelt aanvoerder Kai Heerings. "Het enige dat anders is, is het gevoel dat bij een finale komt kijken omdat je het onderling natuurlijk over die laatste beslissende wedstrijd hebt."

Live in Number 4 en Thuis
De bekerfinale voor beloftenteams wordt donderdagavond gespeeld op trainingscomplex de Toekomst in Amsterdam. De wedstrijd wordt bijgewoond door 3000 kinderen. Het duel wordt live uitgezonden op Eredivisie Live. De supportershomes Number 4 en Thuis zijn beiden vanaf 17:00 uur geopend om de FC Utrecht-supporters de gelegenheid te geven om de wedstrijd samen te kunnen beleven. De aftrap van de finale is om 18:30 uur.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing