FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

De buren en ik blijven FC Utrecht trouw

04-05-2012

0 reacties


Goed bericht voor Frans van Seumeren: al onze buren in Vak P blijven FC Utrecht ook komend seizoen trouw. Tot de moeder van 86 uit Zeist toe. We hebben gezamenlijk een nieuwe seizoenkaart besteld en hopen op betere tijden in Galgenwaard. Om daarmee een ferm signaal te geven aan de clubleiding en onze grootaandeelhouder dat we volop vertrouwen hebben in de nabije toekomst.

Het laatste zetje in onze rug waren niet de laatste twee thuiswedstrijden tegen NAC en Vitesse. Het valt niet helemaal te begrijpen waarom de duurste speler van FC Utrecht op de bank bleef in een fase dat hij eindelijk aan scoren toekwam. Nu hoeft het technisch duo Jan Wouters en Rob Alflen niet telkens aan Vak P verantwoording af te leggen voor de speelwijze. Maar een beetje meer opportunisme, passend bij de clubcultuur, zouden we komend seizoen graag willen terugzien. Volgens mij heeft het tweetal genoeg kwaliteit en ‘Utregs' gevoel om die elementen terug te brengen.

Zoals bekend worden de seizoenkaarten dit keer niet automatisch verlengd. Daarom hebben we namens Frans van Seumeren een brief gekregen waarin waarheidsgetrouw wordt teruggeblikt op het afgelopen seizoen. ‘Prachtige wedstrijden tegen de Top Vier wisselden zich af met teleurstellende verliespartijen. Een seizoen met ups en downs. We gaan er geen doekjes om winden: dit seizoen heeft ons niet gebracht waar we vurig op hoopten'. Waarna een oproep volgt om toch je seizoenkaart te verlengen.

Dat hebben we dus gedaan. Ook een beetje uit dankbaarheid voor de spectaculaire wedstrijden die we dank zij de injectie van Frans hebben gezien tegen Celtic, Napoli, Steaua Boekarest en Liverpool. Onvergetelijke happenings en die zouden we allemaal gemist hebben zonder zijn steun. ‘Geef Frans niet het gevoel dat hij het allemaal alleen moet doen', zo lezen we aan het slot van de aan ons gerichte brief. Door nu al te verlengen hebben mijn buren en ik in Vak P aan die oproep gehoor gegeven.

Hans van Echtelt - Vak P

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing