FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

De Boer: 'Zondag lijkt het wel op Jong Ajax'

03-02-2012

0 reacties


Frank de Boer verwacht zondag een ultrajong Ajax. Zijn gehavende ploeg neemt het in eigen huis op tegen FC Utrecht, dat zoals altijd gemotiveerd naar Amsterdam afreist.

Vorig seizoen slaagde Utrecht erin om niet alleen in De Galgenwaard, maar ook in de Arena te winnen van Ajax. Dat kan dit seizoen ook gebeuren. "Het hele seizoen loopt het al stroef bij Utrecht, behalve die wedstrijd ons (6-4 nederlaag van Ajax, red.) eigenlijk", constateert De Boer op de clubsite.

"Voor Utrecht en hun supporters is de wedstrijd tegen Ajax de wedstrijd van het jaar. Zowel thuis als uit. Ze zullen dus met het mes tussen de tanden naar de Arena komen", verwacht hij. Ten opzichte van de wedstrijd tegen Feyenoord ontbreekt Jan Vertonghen in ieder geval wegens een schorsing.

Zaterdag wordt bekeken of Sulejmani op tijd fit is. "Dat zou een meevaller zijn", aldus De Boer, die zijn complete verdediging mist en mogelijk ook zijn complete aanval. "Als je naar de voorhoede en de verdediging kijkt zal het zondag wel een beetje op Jong Ajax lijken."

Coach Frank de Boer haalt Stefano Denswil voor het eerst bij de selectie. Joël Veltman en Dico Koppers zijn weer opgeroepen. Denswil, die ook wel als 'de nieuwe Frank de Boer' door het leven gaat, zette vorige week zijn handtekening onder een nieuw contract tot medio 2015.

"Denswil heeft het afgelopen maandag met Jong Ajax tegen Jong FC Twente heel goed gedaan", vertelt De Boer via de officiële kanalen. "Hij is een echte Ajax-verdediger met een goed postuur en technische kwaliteiten." Koppers is hersteld van zijn schouderblessure en kan zodoende ook weer aansluiten bij het eerste elftal.

Zo bezien zou een afgelasting vanwege de sneeuw hem niet slecht uitkomen. "Het dak zit dicht, dus het veld heeft geen last van de weersomstandigheden. Als het onverhoopt toch niet doorgaat, zal dat te maken met de situatie op de toegangswegen naar de Arena. Als dat gevaarlijk is, kan er uiteraard besloten worden de wedstrijd af te gelasten. Maar daar gaan we niet vanuit."

Bron: voetbalprimeur.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing