FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Cornelisse: "Mertens veruit de beste man"

15-08-2010

0 reacties


Tim Cornelisse speelde zondag tegen NAC Breda alweer zijn honderdvijftigste wedstrijd in dienst van FC Utrecht. De rechtsback was uitgerekend in deze wedstrijd schuldig aan de enige tegengoal.

Cornelisse speelde bij een 1-0 voorsprong veel te kort terug op doelman Michel Vorm, waardoor Matthew Amoah simpel kon scoren. "Het was een slecht moment voor mij. Ik had Matthew Amoah wel gezien, maar ik moet de bal gewoon harder spelen. Dan heeft Michel Vorm de tijd om de bal weg te werken", reageert de rechtsback op zijn fout tegenover NUSport.

Utrecht, dat uiteindelijk met 3-1 wist te winnen, begon moeizaam aan het duel. "Het was in het begin een beetje zoeken. Ik vond bijvoorbeeld dat we Leonardo teveel vrij lieten. We hadden daar geen antwoord op. Gelukkig werd hij voor het doel niet gevaarlijk. Ik denk dat we over de hele wedstrijd gezien de verdiende winnaar zijn."

Niet voor het eerst was het Dries Mertens, die in de belangstelling staat van PSV, die de show stal bij FC Utrecht met een fraai doelpunt, een assist en enkele prachtige acties. Cornelisse: "Dries is echt een meerwaarde voor ons team. Hij is verruit de beste man op dit moment. Ik ben niet bang dat hij vertrekt. Hier en daar wordt dat geroepen, maar ik vertrouw erop dat Dries dit seizoen bij ons blijft voetballen."

Donderdag heeft FC Utrecht de zware wedstrijd tegen Celtic in de voorronde van de Europa League op het programma staan. "Dat zal een belevenis worden", denkt Cornelisse. "Ik ben niet echt op de hoogte van het team. Marc-Antoine Fortuné kennen we nog van zijn Utrecht tijd. Toen Loïc Loval hier nog was, had hij nog contact gezocht met hem."

Cornelisse beseft dat hij in Schotland in een compleet andere voetbalsfeer terecht zal komen. "Daar zitten 60.000 man op de tribune. Maar het wordt geen schoolreisje, we gaan zeker voor een goed resultaat. We zijn de underdog, dat kan een voordeel zijn. Het zullen twee mooie wedstrijd worden."

Bron: <i>voetbalprimeur.nl</i>

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Sparta RotterdamFC Utrecht
26 november 2017 14:30 uur
Het Kasteel

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (4) tonyb 23pt
2 (5) badbo13 23pt
3 (3) fanvandeFC 22pt
4 (1) Le@n 21pt
5 (2) Gina 20pt
6 (10) L@rs-Sven 19pt
7 (13) Menno 19pt
8 (16) Kikker 19pt
9 (18) Sjakie 18pt
10 (21) El Nino 18pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing