FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Cornelisse: "Dit is het bewijs dat ik gelijk heb"

22-03-2011

20 reacties


Tim Cornelisse tekende dinsdag voor twee seizoenen bij FC Twente. De verdediger komt na dit seizoen transfervrij over van FC Utrecht. Daarmee krijgen de Tukkers eindelijk hun zin, want ze willen Cornelisse al jaren hebben.

"Eerder ging dat niet omdat de transfersom in de weg stond, maar die is er nu niet", zegt Cornelisse tegen FC Twente TV. De 32-jarige Alkmaarder kreeg eerder dit jaar te horen dat hij weg moet bij FC Utrecht. Het is dan ook opmerkelijk dat Twente hem oppikt. "Ik was wel verrast door de interesse van Twente, maar ik heb een goed seizoen gedraaid. Dit bewijst maar weer dat het onzin is dat ik weg moet bij Utrecht."

"Over de interesse van Twente heb ik natuurlijk niet lang hoeven nadenken", gaat Cornelisse verder. "Dit is een heel mooie club en vandaag heb ik bevestigd gekregen dat het ook een warme club is. Ze zorgen ervoor dat je je hier snel thuis voelt. De faciliteiten zijn top en het stadion is prachtig."

Ook coach Michel Preud'homme is gelukkig met de deal. "We zijn zeer verheugd dat Tim Cornelisse komende seizoenen voor Twente speelt", zegt hij. "Tim is een goede betrouwbare verdediger met aanvallende kwaliteiten. Een speler die uitstekend bij Twente past. Tim heeft veel competitiewedstrijden in de Eredivisie gespeeld. In het drukke programma hebben we een breed kader nodig met ervaren spelers."

Cornelisse bevestigt dat hij vooral voor de breedte, achter eerste keus Roberto Rosales, is gehaald. "Maar dat was met Landzaat ook zo en je ziet bij hem dat het ook anders kan uitpakken. Dit is voor mij een frisse start en ik zal er alles aan doen om goed te functioneren. Op mijn cv staat nog geen landstitel. Het zou super zijn als ik die er bij FC Twente aan mag toevoegen."

Bron: fcupdate.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 20 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing