FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Contractverlenging voor onder meer Hardeveld

27-03-2017

9 reacties


Jeff Hardeveld is één van de vijf spelers waarvan het aflopende contract eind deze week is verlengd. De 22-jarige linksback heeft een nieuw contract ondertekend dat hem tot medio 2018 aan FC Utrecht verbindt. Er is ook een optiejaar in de overeenkomst opgenomen, hetgeen wil zeggen dat het contract met één seizoen kan worden verlengd. 

Hardeveld speelde jeugdinterlands in diverse leeftijdscategorieën en ontwikkelde zich bij FC Utrecht door van de beloftenploeg naar het eerste elftal. Zware blessures zorgden ervoor dat Hardeveld vaker en langer dan hem lief was moest revalideren.

“Jeff heeft een moeilijke periode achter de rug, maar geniet het vertrouwen van de technische staf”, zegt Technisch Manager Erik ten Hag van FC Utrecht. “Wij hebben het geloof dat hij uit deze zware periode komt en kijken ernaar uit hem weer te zien renderen in het shirt van FC Utrecht.”

Andere verlengers
Bij Karim Loukili en Sylla Sow zijn de opties in het contract gelicht. Dit betekent dat de twee spelers nog minimaal één seizoen aan de club verbonden blijven. Met Rick Mulder is een contract voor twee seizoenen overeengekomen, waarin tevens een optiejaar is opgenomen. De overeenkomsten van de speler Rick van der Meer en keeper Menno Heus zijn allebei met een jaar verlengd. 

Aangetekend schrijven
Om tegemoet te komen aan de juridische voorwaarden in de contractbepalingen ontvangen de andere spelers met een aflopend contract een aangetekend schrijven, waarin van rechtswege de overeenkomsten formeel worden opgezegd. Komende periode bespreekt FC Utrecht in onderling overleg de toekomst van de betreffende spelers. Deze groep bestaat bij de eerste selectie uit Kevin Conboy, Edson Braafheid en Andreas Ludwig.

Robin Ruiter en Nacer Barazite zijn niet ingegaan op een nieuwe aanbieding van FC Utrecht om hun aflopende contracten te verlengen. Met hen is afgesproken om in een later stadium opnieuw te overwegen om met elkaar in gesprek te gaan.

Onder de spelers van Jong FC Utrecht hebben Myenty Abena, Serhat Cakmak, Bram van Eijk en Robin de Jong de aangetekende brief ontvangen. Tevens lopen de huurovereenkomsten van Dani van der Moot (PSV) en Tafari Moore (Arsenal) af. Hamza Boukhari heeft op dit moment nog een aanbieding van de FC in beraad, terwijl Ali Ulusoy een aanbieding om zijn overeenkomst met een jaar te verlengen heeft afgewezen.

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 9 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing