FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Contract Ayoub bij FC Utrecht verlengd tot 2018

26-11-2014

7 reacties


FC Utrecht heeft het contract van Yassin Ayoub opengebroken en verlengd. Lag de middenvelder (20) nog tot medio 2016 vast bij de Utrechtse Eredivisionist, vanmorgen zette de jeugdinternational zijn handtekening onder een overeenkomst die hem tot medio 2018 FC Utrecht-speler maakt.

De in het Marokkaanse Al Hoceima geboren Ayoub diende als jeugdspeler ASV De Dijk, HFC Haarlem en Ajax, alvorens hij in 2008 neerstreek bij FC Utrecht. In het seizoen 2012/2013 maakte de polyvalente middenvelder voor de eerste keer zijn opwachting in het eerste elftal van de club uit de Domstad, waarvoor hij inmiddels veertig Eredivisiewedstrijden speelde. 

“Yassin is pas twintig jaar, maar nu al bijna niet meer weg te denken uit de selectie van FC Utrecht”, zegt Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff van FC Utrecht. “Hij beschikt over een goede techniek, goed tactisch inzicht en heeft het vermogen om medespelers vrij te spelen en zelf te scoren.”

“Yassin is een echte FC Utrecht-speler en we zijn er bijzonder blij mee dat we hem langer hebben kunnen vastleggen”, aldus De Kruijff. “We investeren als club in spelers die zeer waardevol voor FC Utrecht zijn en zijn er blij mee dat we dragende krachten, zoals nu Yassin en onlangs al Robbin Ruiter, langer aan de club kunnen binden.”

“Ik ben er trots op dat FC Utrecht het volledige vertrouwen in mij uitspreekt”, aldus Ayoub. “De club heeft over mij een goed gevoel, en dat is geheel wederzijds. Ik heb me hier kunnen ontwikkelen tot de speler die ik nu ben en ga er de komende jaren alles aan doen mezelf verder te verbeteren en belangrijk te zijn voor FC Utrecht.”

Bron: FC Utrecht
Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 7 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing