FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Club helpt supporters richting arbeidsmarkt

16-11-2015

2 reacties


FC Utrecht reikt supporters in de leeftijd van 15 tot 27 jaar die moeite hebben met het betreden van de arbeidsmarkt de helpende hand. Twintig fans van de club kunnen in het nieuwe jaar deelnemen aan de FC Utrecht Trainee Cup. De participanten worden tijdens een 36 weken durend traject klaargestoomd voor  toetreding tot de arbeidsmarkt.

Je komt in aanmerking voor deelname aan de eerste editie van de FC Utrecht Trainee Cup als je geen baan en/of startkwalificatie hebt en ingeschreven bent bij Werk & Inkomen bij de gemeente Utrecht, De Bilt, Bunnik, Houten, IJsselstein, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Stichtse Vecht, Utrechtse Heuvelrug, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden of Zeist. Bovendien is het om aan de FC Utrecht Trainee Cup te kunnen meedoen een vereiste dat je niet of nauwelijks beschikt over een (sociaal) netwerk, geen zware drugs- en/of alcoholproblematiek of zware psychiatrische problematiek hebt en fysiek in staat bent om twee keer in de week deel te nemen aan sportactiviteiten.

De FC Utrecht Trainee Cup duurt 36 weken. Via zorgvuldig opgebouwde methodiek worden deelnemers zowel fysiek als mentaal klaargestoomd voor  een werkzaam leven en lidmaatschap bij een sportvereniging.

“Sport maakt mensen fysiek en mentaal sterker, helpt mensen uit hun maatschappelijk isolement en brengt hen in contact met een nieuw sociaal netwerk”, licht Coördinator Maatschappelijk Niek Amelink van FC Utrecht toe. “Al deze componenten worden binnen de FC Utrecht Trainee Cup als middel ingezet om de deelnemers voor te bereiden op een werkzaam leven.”

De twintig FC Utrecht-fans die meedoen aan de FC Utrecht Trainee Cup gaan wekelijks twee sporttrainingen afwerken, verrichten werkervaringsactiviteiten bij FC Utrecht en enkele van haar partners, onder supervisie van de Maatschappelijke Sportcoach. Deelnemers volgen een leertraject mét startkwalificatie richting horeca, beveiliging en schoonmaak, doen mee aan Life Goals-sessies waarin wordt geholpen met het opstellen en realiseren van Life Goals op het gebied van wonen, werken en vrijetijdsbesteding én nemen met het FC Utrecht Trainee Cup Team deel aan vier landelijke sportevenementen.

Schrijf je in voor de FC Utrecht Trainee Cup, vul DIT FORMULIER in. Je wordt vervolgens uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst. Heb je nu al vragen? Neem dan contact op met Rowan Küper van FC Utrecht Maatschappelijk via telefoonnummer 030-8885519 maatschappelijk@fcutrecht.nl

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing