FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Cedric Badjeck tekent contract bij FC Utrecht

09-02-2012

0 reacties


Cedric Badjeck heeft donderdag zijn handtekening gezet onder een driejarig contract. De spits maakt sinds 2008 deel uit van de jeugdopleiding van FC Utrecht. Dit seizoen komt Badjeck onder leiding van trainer Robert Roest uit in de B1- junioren. Badjeck geldt als een van de grote talenten in de opleiding van FC Utrecht. De in Kameroen geboren aanvaller staat momenteel eerste in het KNVB-klassement van de beste B-junioren en scoorde tot nu toe tien keer.

Technisch Directeur Foeke Booy is blij het vastleggen van het 17-jarige talent. "Het contracteren van Cedric Badjeck past binnen het opleidingsbeleid dat wij voeren namelijk talentvolle spelers aan FC binden. Cedric Badjeck heeft dit zelf afgedwongen en het is nu aan de mensen binnen djeugdopleiding om Cedric naar het volgende niveau te brengen. Met uiteindelijk als doel de eerste selectie", zegt Booy.

"Ik ben hier ontzettend trots op'', vertelt Badjeck donderdag op de website van Sport-Promotion. "Ik speel vanaf de C1 bij deze club en heb me hier altijd thuis gevoeld. De sfeer is echt prima en je leert elke week bij op de trainingen en in de wedstrijden. Wanneer je dan een contract krijgt aangeboden, straalt dat vertrouwen uit naar de toekomst. Dus ik heb met plezier mijn handtekening gezet. Ik wil me graag door blijven ontwikkelen bij FC Utrecht.'

Hoofd Opleidingen Henny Lee geeft aan dat het vastleggen van de jeugdspeler een goed signaal is voor de toekomst van FC Utrecht. "Cedric Badjeck is de eerste jeugdspeler die we vastleggen in 2012. Onze jeugdopleiding is van een goed niveau en weet talenten af te leveren richting de eerste selectie", vertelt Lee. "Ik verwacht daarbij dat er meer talentvolle jeugdspelers in de toekomst volgen. Cedric geeft met zijn positieve instelling aan dat hij zich kan ontwikkelen naar een hoog niveau. Om die toekomstbelofte waar te kunnen maken, heeft FC Utrecht samen met Cedric via een ontwikkelcontract een goed plan voor de toekomst uitgezet", aldus het Hoofd Jeugdopleidingen van FC Utrecht.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing