FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Cashless betalen bij FC Utrecht

25-08-2015

18 reacties


Vanaf nu is het overal in Stadion Galgenwaard mogelijk om, op wedstrijddagen, cashless te betalen. Nadat een pilot bij de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen op de Noordtribune en in het hoofdgebouw succesvol verliep, wordt het systeem nu ook op de overige drie tribunes geïnstalleerd.

Cashless betalen houdt in dat je niet langer met consumptiemunten je drankjes en snacks hoeft af te rekenen, maar dat je dat met een pasje kunt doen. Dat is snel, eenvoudig en dus wél zo handig! Het zorgt voor kortere wachtrijen dus word je sneller geholpen!

Alle Seizoenkaarthouders van FC Utrecht op de Bunnikside, Cityside en Zuidtribune ontvangen deze week hun eigen FC Utrecht Betaalkaart per post. Bij het pasje zit bovendien een brief, waarin wordt uitgelegd hoe cashless betalen precies in z’n werk gaat.

Heb jij de FC Utrecht Betaalkaart ontvangen? Laad ‘m dan snel op! Want als je dat doet vóór vrijdag 28 augustus, 12.00 uur, maak je kans op een Meet & Greet met spelers van FC Utrecht na afloop van de wedstrijd tegen FC Groningen in de ’t Wed & Waard Lounge in het hoofdgebouw van Stadion Galgenwaard! Je kunt je pasje HIER opladen.

Oh, en ben jij de 1970ste die de FC Utrecht Betaalkaart online oplaadt? Dan ontvang jij na afloop van de wedstrijd FC Utrecht – FC Groningen de wedstrijdbal uit handen van de Man of the Match op het veld!

Eerder aangeschafte betaalmunten kun je nog gebruiken tot en met zondag 13 december, als FC Utrecht tegen Ajax speelt. Je kunt je munten ook laten omzetten in tegoed op je FC Utrecht Betaalkaart. Dat kun je doen bij de servicepunten in Stadion Galgenwaard.

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 18 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing