FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Boymans tekent voor vier jaar

17-06-2014

3 reacties


Stadion Galgenwaard is de nieuwe thuishaven van Ruud Boymans. De 25-jarige spits heeft zich voor vier seizoenen verbonden aan FC Utrecht, dat de karakteraanvaller overneemt van AZ.

“Wij denken dat Ruud en FC Utrecht uitstekend bij elkaar passen”, zegt Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff. “Ruud is een voetballer die er, mede dankzij zijn voortreffelijke mentaliteit en verbluffende werklust, elke wedstrijd in slaagt herhaaldelijk in scoringspositie te komen. Ruud kan geweldig koppen en eenmaal in kansrijke positie, heeft Ruud de kwaliteit om het overzicht te behouden en een goal te maken. Ruud is bij uitstek geschikt om een belangrijke rol te vervullen in het aanvallende voetbal dat we met FC Utrecht in het nieuwe seizoen willen spelen. Hoewel Ruud pas 25 jaar is, heeft hij de voorbije seizoen al veel ervaring opgedaan. Hij heeft hoogtepunten en dieptepunten gekend. Hij is gehard, in zowel de Eredivisie als de Jupiler League.”

Afgelopen seizoen was Boymans goed voor 27 doelpunten in het shirt van Willem II, dat hem huurde van AZ. Daarmee had de kersverse aanwinst van FC Utrecht een groot aandeel in het Jupiler League-kampioenschap van de Tilburgers. Hij werd bovendien verkozen tot de Beste Speler van de Jupiler League. Eerder kwam de sterke Limburger uit voor Fortuna Sittard, VVV-Venlo, AZ en NEC.

Spits Boymans was gewild door clubs uit binnen- en buitenland. “Dat ik nu voor FC Utrecht ga spelen, is een heel bewuste keuze”, zegt de aanvaller. “De stad, het publiek, de manier van spelen die wordt geambieerd: dat alles maakt FC Utrecht tot een club waarvoor ik heel graag wil uitkomen. Mijn opvatting is: alles begint met hard werken, inzet en wilskracht. Ik denk dat ik met die mentaliteit heel goed bij deze club pas. Het afgelopen seizoen werd ik met Willem II kampioen van de Jupiler League en maakte ik 27 competitiedoelpunten. Dat was heel mooi, maar nu wil ik het laten zien in de Eredivisie. Daar heb ik ongelooflijk veel zin in.” 

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing