FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Bovenberg: "Dit is dood- en doodzonde"

25-09-2011

0 reacties


FC Utrecht speelde zaterdagavond lange tijd met tien man tegen NAC, toch bleef de verdediging van de Domstedelingen overeind. Daan Bovenberg baalde na afloop dan ook flink van het winnende NAC-doelpunt in blessuretijd.

"Dit is dood- en doodzonde", waren de eerste woorden van Bovenberg na afloop van de 1-0 nederlaag. De voormalig speler van Excelsior bleef daarna even stil, zoekend naar de woorden om zijn gevoel te beschrijven. "Als je zo lang met tien man staat en geen tegentreffer krijgt, is het heel erg zuur dat je uiteindelijk alsnog een tegendoelpunt moet verwerken."

De verdediger merkte dat NAC moeite had met de situatie op het veld, mogelijkheden voor de thuisclub waren er vooral uit dode spelmomenten of schoten van afstand. "Voor de rest hebben ze eigenlijk geen kans gehad. Er was geen reden tot een tegendoelpunt, NAC wist niet hoe het ons moest bestrijden. Verdedigend stond het goed, daarom is het ook zo zonde dat die treffer nog valt. Hoe dat dan kan? Geen idee."

Bovenberg is nog niet lang actief bij de ploeg van trainer Erwin Koeman, toch speelde hij tegen NAC als ervaren kracht. De defensieve speler overtuigde in Breda, dat komt omdat hij zich lekker voelt bij zijn nieuwe club. "Ik ben wel iemand die zijn verantwoordelijkheid neemt. Het is een jonge groep, maar dat moeten we niet steeds aanhalen. Ik ben iemand die altijd de strijd aangaat en dat gaat goed. Ik voel me ook fijn bij de groep en binnen de club."

Voor FC Utrecht kwam de nederlaag als een tegenvaller, na twee overwinningen op rij. "We kwamen hierheen voor de winst, als dat dan niet lukt ga je voor een punt. Dan is het balen dat het niet lukt, maar nu moeten we ons weer herpakken. We moeten ons zelfvertrouwen nu weer terugvinden en kerels worden. Volgende week zaterdag moeten we er weer staan", aldus Bovenberg.

Bron: voetbalprimeur.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing