FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

'Blijven Haller nog geen uitgemaakte zaak'

22-04-2015

15 reacties


FC Utrecht heeft een vierjarig contract klaar liggen voor Sébastien Haller, maar de club worstelt nog wel met de financiering. Zijn komst is daarom ‘nog geen uitgemaakte zaak’, zegt manager spelerszaken Edwin de Kruijff tegenover FOX Sports.

“We hebben een vierjarig contract voor hem klaar liggen, maar de transfersom is wel iets waar we goed naar moeten kijken”, aldus De Kruijff. “Bovendien: iedereen lijkt te vergeten dat we ook Ruud Boymans nog hebben. Ook een goede spits. Het is daarom nog geen uitgemaakte zaak.”

FC Utrecht moet voor 1 mei de optie in de huurovereenkomst met Auxerre lichten, zodat Haller eigendom wordt van de club. Alleen FC Utrecht kan hem tot die datum voor een bedrag van naar verluidt een kleine acht ton overnemen. Na die datum ligt de transfersom op de marktwaarde die waarschijnlijk hoger ligt. Bovendien moet FC Utrecht dan mogelijk concurreren met kapers op de kust.

FOX Sports meldt dat FC Utrecht een constructie bekijkt waarin de transfersom van Haller door externe financiers op tafel wordt gelegd. Dergelijke constructies liggen echter onder vuur. “Ik ga woensdag naar een bijeenkomst van de KNVB over het Third Party Ownership”, zegt Edwin de Kruijff. “De bond gaat daar steeds beter op letten, zo makkelijk wordt het allemaal niet meer. Dus laten we ons goed voorlichten.”

Grootaandeelhouder Frans van Seumeren meldde eind vorige maand dat Haller voor vier jaar heeft getekend in de Domstad. In een interview met FCUFans Magazine dat eerdaags verschijnt, laat Haller er geen twijfel over bestaan dat hij zijn nabije toekomst in Utrecht ziet. "Ik heb bewust een vierjarig contract getekend. Ik kan hier spelen en geniet weer van het spelletje."

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 15 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing