FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Bijzondere 'autocombi' naar Roda JC Kerkrade...

09-11-2010

10 reacties


Eerder vanmiddag werd duidelijk dat de kaartverkoop van Roda JC uiteindelijk vandaag van start is gegaan. Uit de onderhandelingen tussen beide clubs is gekomen dat er toch met een auto mag worden afgereisd naar de wedstrijd tegen Roda JC. Helaas is de uitkomst dat men niet op volledig vrij vervoer naar Kerkrade mag reizen, maar moet worden overgestapt in een bus. Dit dient echter niet plaats te vinden aan de rand van Kerkrade, maar er is opgelegd dit te doen op circa 60 km(!) afstand van het stadion. Kortom, bijna 120 km busvervoer in totaal voor supporters die de voorkeur geven om met de auto de eerste kilometers af te leggen.

Met de voetbalwet en de uitkaart heeft men genoeg middelen om iets te doen aan de uitwassen binnen de supporterswereld. Waarom men dan blijft volharden in het pesten van supporters die op een normale manier een uitwedstrijd willen bijwonen is onbegrijpelijk en erg spijtig. Dit zal er ongetwijfeld voor zorgen dat steeds minder supporters de club buiten de poorten van het eigen stadion zullen ondersteunen.

Nu gaan we ervan uit dat de club tijdens het vooroverleg er alles aan gedaan heeft om het tij te doen keren. Het uitstellen van de start van de kaartverkoop is daar een aanwijzing voor. Het is goed om te constateren dat de club zich bewust is van de gevoelens onder de supporters. Dat neemt niet weg dat onder de streep uiteindelijk een regeling overblijft die niet in verhouding staat tot de wedstrijd in kwestie. In een volgend gesprek dat wij met de club hebben zullen wij dit dan ook zeker naar voren brengen om te zien of hier - met vereende krachten - niet iets aan te doen is. Want dit gaat volgens ons de verkeerde kant op.

Bestuur Stichting True Support

Reacties

Bij dit bericht zijn 10 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Heracles AlmeloFC Utrecht
29 april 2018 14:30 uur
Polman Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 70pt
2 (2) Sjakie 67pt
3 (3) badbo13 65pt
4 (4) Menno 60pt
5 (5) chapri 58pt
6 (6) Maldini 57pt
7 (7) fanvandeFC 57pt
8 (9) ad rem 56pt
9 (14) Piet 55pt
10 (11) Speedy 55pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing