FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Bestuurswissel: Alexander gaat, Jorg komt

20-04-2017

14 reacties


Medeoprichter en secretaris van True Support Alexander de Mol legt per 1 januari 2018 zijn functie als bestuurslid neer. Jorg Rademaker treedt per direct tot het bestuur toe en neemt op termijn de functie van Alexander over.

Alexander stond met Rob Rietveld en Hugo van Usen aan de basis van de nieuwe supportersorganisatie die op 1 juli 2005 werd opgericht. Mede onder zijn leiding groeide True Support in de afgelopen jaren uit tot een stabiele supportersorganisatie met ruim 1.200 leden.

True Support en haar leden zijn Alexander heel veel dank verschuldigd. Met zijn loyaliteit, strijdlust en tomeloze inzet heeft hij een blijvend stempel gedrukt op onze supportersorganisatie. Rond zijn afscheid zullen we daar op gepaste wijze bij stilstaan.

Eind dit jaar heeft Alexander er het mooie jubileum van 12,5 jaar bestuurslidmaatschap op zitten. Na die intensieve jaren vindt hij het tijd om het stokje over te dragen. Wij begrijpen en respecteren zijn keuze en waarderen het dat hij de komende maanden nog deel wil blijven uitmaken van het bestuur, ook om zijn functie over te dragen.

We zijn blij dat Jorg Rademaker enthousiast reageerde op het verzoek om toe te treden tot het bestuur en heten hem van harte welkom.  Hij is lid van True Support sinds de oprichting in 2005.

Jorg (40) is een vaste bezoeker van de Galgenwaard sinds 1995, de laatste twintig jaar als seizoenkaarthouder. Met zijn vader, zijn vriendin en vrienden heeft hij zijn vaste stek op de Zuidtribune. Ook is hij één van de vaste bezoekers van de thuiswedstrijden van Jong FC Utrecht. Jorg woont in Nieuwegein en is werkzaam als marketeer bij Accenture.

Met de komst van Jorg en het nog enkele maanden aanblijven van Alexander is de continuïteit in het bestuur verzekerd. Maar het bestuur kan het niet alleen: we houden ons altijd aanbevolen voor nieuwe vrijwilligers die willen meedenken en meewerken.

Bestuur True Support

Reacties

Bij dit bericht zijn 14 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing