FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nl



Wachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Bestuursmededeling: afscheidswoord

30-06-2012

24 reacties


Per vandaag (30 juni 2012) heb ik mijn functie als voorzitter definitief neergelegd en afscheid genomen van het bestuur van True Support.

Vanaf de oprichting op 1 juli 2005 heb ik met veel plezier meegewerkt aan het realiseren van een gezonde, kritische organisatie waar supporters van FC Utrecht zich thuis voelen. Ik heb in die zeven jaar mooie en waardevolle contacten opgebouwd, met veel mensen binnen en buiten de club. Iedereen heeft zijn eigen mening over het functioneren van mij en mijn bestuursleden in de afgelopen jaren, maar ik ben en blijf overtuigd van de goede richting die wij zijn ingeslagen en de positieve intenties die daarbij immer aanwezig waren. Ook in tijden van forse tegenwind, waarbij zelfs ons persoonlijk welzijn regelmatig is aangetast. Ik complimenteer de overige bestuursleden en adviseurs van True Support met hun vastberadenheid om input te blijven geven aan de club en daarmee bij te dragen aan een positief toekomstbeeld. Recht is recht en krom is krom.

De laatste maanden merkte ik dat mijn motivatie om verder te gaan steeds meer afnam en dat mijn inspanningen slechts leidden tot frustratie aan mijn zijde. Daarom heb ik enkele weken geleden aan Wilco van Schaik gemotiveerd medegedeeld wat mijn beweegredenen waren om ermee te stoppen. En daarmee heb ik mijn laatste input aan de club gegeven.

In mijn voorwoord van het vandaag verschenen FCUFANS! magazine ga ik nader in op mijn beslissing en spreek ik enkele woorden van dank uit aan personen die dat dik verdienen.

Toch wil ik, wellicht ten overvloede, dit bericht gebruiken om mijn mede (oud-) bestuursleden te bedanken voor hun fantastische werk de afgelopen periode. Allen vrijwilligers, maar allen professionals. En daarnaast dank ik uiteraard de donateurs van True Support die vrijwel zonder uitzondering een enorme steun zijn geweest.

Tot slot wens ik True Support een warme, sportieve maar bovenal respectvolle toekomst toe.

Met vriendelijke groet,
Rob Rietveld

Reacties

Bij dit bericht zijn 24 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsen



Naar boven

|

Home



Aankomende wedstrijd

FC UtrechtPSV Eindhoven
24 september 2017 12:30 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief




Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) tonyb 13pt
2 (4) De meester 12pt
3 (2) Demougze 12pt
4 (5) EAT 12pt
5 (3) Speedy 12pt
6 (6) Galgenwaard 4 Ever 10pt
7 (7) fcagbu 9pt
8 (8) Kikker 9pt
9 (9) Sjakie 8pt
10 (12) badbo13 8pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing