FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Bestuursmededeling: afscheidswoord

30-06-2012

24 reacties


Per vandaag (30 juni 2012) heb ik mijn functie als voorzitter definitief neergelegd en afscheid genomen van het bestuur van True Support.

Vanaf de oprichting op 1 juli 2005 heb ik met veel plezier meegewerkt aan het realiseren van een gezonde, kritische organisatie waar supporters van FC Utrecht zich thuis voelen. Ik heb in die zeven jaar mooie en waardevolle contacten opgebouwd, met veel mensen binnen en buiten de club. Iedereen heeft zijn eigen mening over het functioneren van mij en mijn bestuursleden in de afgelopen jaren, maar ik ben en blijf overtuigd van de goede richting die wij zijn ingeslagen en de positieve intenties die daarbij immer aanwezig waren. Ook in tijden van forse tegenwind, waarbij zelfs ons persoonlijk welzijn regelmatig is aangetast. Ik complimenteer de overige bestuursleden en adviseurs van True Support met hun vastberadenheid om input te blijven geven aan de club en daarmee bij te dragen aan een positief toekomstbeeld. Recht is recht en krom is krom.

De laatste maanden merkte ik dat mijn motivatie om verder te gaan steeds meer afnam en dat mijn inspanningen slechts leidden tot frustratie aan mijn zijde. Daarom heb ik enkele weken geleden aan Wilco van Schaik gemotiveerd medegedeeld wat mijn beweegredenen waren om ermee te stoppen. En daarmee heb ik mijn laatste input aan de club gegeven.

In mijn voorwoord van het vandaag verschenen FCUFANS! magazine ga ik nader in op mijn beslissing en spreek ik enkele woorden van dank uit aan personen die dat dik verdienen.

Toch wil ik, wellicht ten overvloede, dit bericht gebruiken om mijn mede (oud-) bestuursleden te bedanken voor hun fantastische werk de afgelopen periode. Allen vrijwilligers, maar allen professionals. En daarnaast dank ik uiteraard de donateurs van True Support die vrijwel zonder uitzondering een enorme steun zijn geweest.

Tot slot wens ik True Support een warme, sportieve maar bovenal respectvolle toekomst toe.

Met vriendelijke groet,
Rob Rietveld

Reacties

Bij dit bericht zijn 24 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing