FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Beloften winnen thuis van FC Volendam

03-11-2010

0 reacties


Na de grote (4-0) nederlaag van vorige week in Den Bosch heeft Jong FC Utrecht de draad dinsdag weer opgepakt. Op sportcomplex Zoudenbalch werd Jong FC Volendam na een 3-0 ruststand verdiend verslagen met 4-2. Omdat nummer twee FC Den Bosch thuis bleef steken op een gelijkspel tegen Roda JC, bedraagt de voorsprong van koploper Jong FC Utrecht acht punten.

Jong FC Utrecht heeft de vieze smaak van de nederlaag tegen Jong FC Den Bosch snel weggespoeld. FC Utrecht herinnerde zich nog goed de krappe overwinning in het palingdorp en wilde het maandagavond per se niet zover laten komen. In de 31e minuut opende Atilla Yildirim de score vanuit een voorzet van Tommy Oar. Eén minuut later gaf de schutter een assist op Evert Brouwers die de 2-0 op het scorebord bracht. Via een prachtige lob van net buiten het 16-metergebied leek Evert Brouwers de wedstrijd vlak voor rust met een zeer fraai doelpunt in het slot te gooien, 3-0.

Dat gebeurde echter niet, want de treffers vielen in de eerste fase van de tweede helft aan de andere kant. In de 54e en 62e minuut kwamen de gasten uit Volendam snel dichtbij tot 3-2. Uit een corner van Evert Brouwers kopte Dave Bulthuis de 4-2 binnen. Deze tegenslag kwam Jong FC Volendam niet meer te boven. In de 85e minuut maakte A1-speler Enzio Boldewijn zijn competitiedebuut voor Jong FC Utrecht.

Er is ook nog slecht nieuws. De definitieve diagnose over de blessure van Stefano Lilipaly blijkt een gebroken middenvoetsbeentje te zijn.

Opstelling FC Utrecht:
Erik Cummins; Gévero Markiet, Kai Heerings, Bart Vriends, Dave Bulthuis; Adam Sarota, Kevin Huijsman, Zakaria Amrani; Tommy Oar (60e minuut Randy Wolters), Attila Yildirim (85e minuut Enzio Boldewijn), Evert Brouwers.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing