FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Beloften verliezen laatste thuisduel

27-04-2011

0 reacties


Het laatste thuisoptreden van Jong FC Utrecht is uitgelopen op een enorme deceptie (1-3). De thuisploeg wilde wel maar speelde te onnauwkeurig. In het eerste half uur werd er nog redelijk gespeeld. Vooral via de vleugelverdedigers Justin Ruyter en Bart van Wieringen haalde de ploeg regelmatig de achterlijn. Voor het doel werd hier echter niet goed mee omgegaan.

Vooral Anouar Kali werkte enorm hard maar had weinig geluk. Een vrije trap van Barry Maguire raakte de kruising. Kansen voor Erixon Danso en Kali werden prima gepareerd door de uitstekend spelende keeper Michiel Belhadj van FC Dordrecht. Na een half uur spelen werd het spel van Jong FC Utrecht zo mogelijk nog rommeliger. FC Dordrecht kwam er steeds meer uit en werd ook steeds gevaarlijker. Vlak voor rust plukte Erik Cummins nog de bal van de schoen van de spits van FC Dordrecht.

Na rust bleef Jong FC Utrecht erg onrustig spelen. Wel veel balbezit maar weinig echte uitgespeelde doelkansen. In de 47e minuut nog wel een prachtig schot van Gianluca Nijholt en weer een prima redding van Belhadj. In de 59e minuut ging het helemaal mis. Na slordig balverlies kon Cummins zijn tegenstander alleen nog maar afstoppen met een overtreding. Strafschop voor de gasten. Erik Quekel maakte geen fout: 0-1.

De Utrechtse voorwaartsen - met inmiddels ook Enzio Boldewijn en Attila Yildirim in de gelederen - liepen elkaar eerder in de weg dan dat het doel van de tegenstander werd opgezocht. De gelijkmaker was dan ook tekenend voor het vertoonde spel. Een voorzet van Maguire plofte in de 73e minuut door de wind gedragen zo maar in het doel: 1-1.

FC Utrecht wilde graag doordrukken maar kreeg al snel te maken met tegenslag. Via een ongelukkige kluts kwam de bal bij Quekel die eenvoudig zijn tweede doelpunt achter Cummins kon schieten. In de 87e minuut werd het via invaller Jermaine van Pijkeren ook nog 1-3.

Opstelling Jong FC Utrecht:
Erik Cummins, Bart van Wieringen, Kevin Huijsman (61e min. Attila Yildirim), Dave Bulthuis, Justin Ruyter, Gianluca Nijholt, Adam Sarota, Barry Maguire, Tony Scheurs (71e min Enzio Boldewijn), Erixon Danso, Anouar Kali.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing