FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Beloften thuis tegen Jong RKC

04-02-2013

0 reacties


In de Beloftencompetitie Divisie A neemt Jong FC Utrecht het maandagavond thuis op tegen Jong RKC Waalwijk. De Utrechtse beloften staan ondanks het verlies van vorige week op de tweede plaats met twintig punten. Jong RKC Waalwijk bezet met zeventien punten de derde plaats en heeft één wedstrijd minder gespeeld. Trainer Jean-Paul de Jong hoopt dat de ploeg in de thuiswedstrijd van vanavond weer zijn eigen spel kan spelen.

"Tegen Heracles ging het niet zoals gewenst en werd in korte tijd twee keer tegen gescoord. Voor de A-junioren die toen meespeelden was dit een mooi moment om lering uit te trekken. In de toekomst willen we niet meer in zo'n korte tijd twee goals tegen krijgen", kijkt De Jong terug op het uitduel tegen Jong Heracles Almelo. "Thuis spelen we altijd ons eigen spel en ik hoop dat we ook vanavond weer het initiatief naar ons toe kunnen trekken."

"Het is interessant om te zien dat RKC het verrassend goed doet", zegt De Jong over de tegenstander van vanavond. "In verliespunten staan we gelijk met hen en wij hebben één wedstrijd meer gespeeld. Eerder dit seizoen hebben we ook al tegen Jong RKC Waalwijk gespeeld. Toen kwamen zij snel op voorsprong, maar hebben we het gelukkig weer recht kunnen trekken", vertelt de trainer van de beloften.

Kevin van Kippersluis is hersteld van zijn blessure en zit vanavond weer bij de selectie van Jong FC Utrecht. Thijs van Hofwegen is nog steeds geblesseerd en ook Marc Anthony Klok, de aanvoerder van vorige week, kan vanwege een blessure niet spelen. De selectie wordt aangevuld met een aantal spelers van de A-selectie.

De wedstrijd tegen de beloften van RKC Waalwijk wordt op Sportcomplex Zoudenbalch gespeeld en begint om 18.30 uur. Het duel is gratis toegankelijk voor publiek.

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing