FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Beloften thuis langs Jong De Graafschap

31-01-2012

0 reacties


Jong FC Utrecht versloeg maandagavond op het kunstgrasveld van Sportcomplex Zoudenbalch Jong De Graafschap met 3-2. Alle treffers vielen tijdens de eerste 45 minuten. De beloften van FC Utrecht stijgen door dit resultaat naar de vijfde plaats op de ranglijst.

Jong FC Utrecht vloog maandag direct fanatiek uit de startblokken. In hoog tempo en met goed voetbal werd het doel van De Graafschap opgezocht. Al in de eerste minuut leidde die dadendrang naar voren tot kansen voor Tommy Oar en spits Lars Veldwijk. Verder schoot centrale verdediger Gévero Markiet van grote afstand rakelings over het doel. De toon was duidelijk gezet. Al waren de counters van de ploeg uit Doetinchem in die beginfase zeker niet zonder gevaar.

In de zesde minuut kopte Zakaria Amrani op aangeven van Rodney Sneijder de 1-0 binnen. Drie minuten later was het alweer gelijk via Soufian El Hassnaoui. Het hoge tempo in de wedstrijd hield aan. In de zeventiende minuut bezorgde Veldwijk rechterspits Enzio Boldewijn een vrije doortocht richting vijandelijk doel en hij zorgde voor een nieuwe voorsprong: 2-1.

Nog geen vier minuten later leek de wedstrijd beslist. Kai Heerings vuurde vanaf zeker dertig meter een geweldige schot af dat de keeper van De Graafschap niet onder controle kreeg, waarna Adam Sarota in tweede instantie de 3-1 aantekende. De thuisploeg bleef domineren. Boldewijn liet in die fase een grote kans op de 4-1 onbenut.

In de 38e minuut kwam De Graafschap plotseling toch weer terug in de wedstrijd uit een snelle tegenstoot: 3-2. Vlak voor rust claimde Jong FC Utrecht tevergeefs een penalty na een overtreding op Boldewijn. Na deze actie moest de aanvaller met een enkelblessure het veld verlaten. Radovan Mitrovic was zijn vervanger.

De tweede helft kende beduidend minder hoogtepunten dan de eerste. De Graafschap ging agressief op zoek naar de gelijkmaker en Jong FC Utrecht had daar niet echt een antwoord op. De druk op het doel van Erik Cummins werd groter en in een spannende slotfase moest Michael Zullo de bal nog van de lijn halen om de gelijkmaker te voorkomen. De drie punten kwamen echter niet meer in gevaar.

Volgende week staat voor Jong FC Utrecht de uitwedstrijd tegen Jong Feyenoord/Excelsior op het programma.

Opstelling Jong FC Utrecht: Erik Cummins, Michael Zullo (84e min. Jordi Balk), Tommy Oar, Adam Sarota, Rodney Sneijder, Kai Heerings, Zakaria Amrani, Gévero Markiet, Enzio Boldewijn (45e min. Radovan Mitrovic), Thijs van Hofwegen (70e min. Kenny Teijsse), Lars Veldwijk

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing