FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Beloften ruim langs FC Dordrecht: 0-4

05-10-2010

0 reacties


Jong FC Utrecht blijft ook na de uitwedstrijd tegen Jong FC Dordrecht op het maximale aantal behaalbare punten staan. In een aantrekkelijke wedstrijd was FC Utrecht de betere ploeg en stond na 90 minuten een mooie uitslag op het scorebord: 0-4

Beide ploegen hadden een vliegende start. Binnen twee minuten schoot Gianluca Nijholt een vrije trap in de handen van keeper Stef Doedee en verdween een vrije schotkans van de gastheren net over het doel. In de achtste minuut mog Kevin Patijn een vrije trap nemen. Erik Cummins redde
bekwaam.

FC Utrecht nam hierna het initiatief over. Het middenveld speelde met veel pressie. Steeds diepgaande middenvelders die de makkelijk bewegende FC Utrecht-spitsen Frank Demouge en Leon de Kogel veelvuldig vonden. In de zestiende minuut was het raak. Demouge kwam in kansrijke positie voor het doel en zag dat De Kogel er beter voor stond. De spits deed zijn achternaam weer eens eer aan: 0-1.

In de 24e minuut lijkt hij opnieuw te gaan scoren. De paal stond meer Utrechts succes in de weg. Demouge tekende in de 29e minuut met een fraaie stift voor de 0-2. FC Utrecht nam daarna iets gas terug. Cummins zorgde er in de 41e minuut hoogstpersoonlijk voor dat de
ploegen met 0-2 gingen rusten.

Na rust hetzelfde spelbeeld. FC Dordrecht was qua veldspel zeker niet de mindere ploeg. De thuisclub had het vizier echter niet altijd op scherp staan. Bovendien stond de Utrechtse verdediging prima opgesteld. Invaller Salif Diao kreeg in de 51e minuut de rode kaart. Hij stopt Demouge weliswaar foutief af, maar was zeker niet de laatste man. Geel had hier beter op zijn plaats geweest.

FC Utrecht maakte direct gebruik van de situatie en besliste de wedstrijd twee minuten later. Na een prima voorzet van Demouge vanaf rechts kopte Erixon Danso de bal voor de voeten van Stefano Lilipaly. De middenvelder - terug na een vervelende blessure - kon de bal het lege doel inlopen: 0-3.

In de 77e minuut kon Kevin Patijn vanuit de draai hard uithalen. Een werkelijk sublieme redding van Erik Cummins zorgde ervoor dat FC Dordrecht niet de spreekwoordelijke eer kon redden. In de 79e minuut vloog een prachtig schot van Zakaria Amrani er via de binnenkant paal wel in. Het enige minpunt van de avond was de blessure van Demouge, opgelopen na een bij deze stand onnodig harde charge van FC Dordrecht-keeper Stef Doedee.

Opstelling Jong FC Utrecht: Erik Cummins; Gevero Markiet, Sander Keller, Kai Heerings, Bart van Wieringen; Erixon Danso, Kevin Huijsman (61e minuut Zakaria Amrani), Gianluca Nijholt, Stefano Lilipaly (84e minuut Randy Wolters); Frank Demouge, Leon de Kogel (82e minuut Atilla Yildirim)

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing