FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Bart Ramselaar snapt de gedachte wel

29-01-2016

9 reacties


Trainer Erik ten Hag had voorafgaand aan het duel Roda JC - FC Utrecht aangegeven dat hij, met het oog op het drukke programma de komende anderhalve week, zou gaan rouleren. Bart Ramselaar begon in Kerkrade daarom op de bank. En dat is opvallend, want de 19-jarige Amersfoorter is dit seizoen één van de smaakmakers van FC Utrecht.
 
In een gesprek met het Algemeen Dagblad toonde Ramselaar begrip voor zijn reservebeurt: 'Liefst speel ik alles, maar ik snap de gedachte ook wel. Natuurlijk wilde ik er in'. Dat gebeurde, want Ramselaar kwam in de 59e minuut alsnog in het veld, maar kon uiteindelijk niet verhinderen dat FC Utrecht met 1-0 verloor.
 
Het rouleren is voor Ramselaar ook niet nieuw. In de bekerwedstrijden tegen ONS Sneek en Achilles´29 startte Ramselaar ook op de bank. Enkel in Sneek kwam hij als invaller in actie. In de eredivisie startte Ramselaar tot en met PEC Zwolle-thuis tijdens alle duels als basisspeler.
Na het duel tegen Roda JC heeft Ramselaar volgens de website www.whoscored.com 1.683 minuten in de eredivisie gespeeld. Alleen Timo Letschert (1.718 minuten) en Robbin Ruiter (1.800 minuten) kwamen dit seizoen meer minuten in actie voor FC Utrecht in de eredivisie. Ramselaar is uniek in dit rijtje, want zijn eredivisiedebuut vond plaats op 1 maart 2015, en hij is 'pas' basisspeler sinds 19 april 2015. Letschert en zeker Ruiter lopen al langer mee in de eredivisie.
 
In ons binnenkort te verschijnen magazine FCUFANS! kun je meer lezen over de inzet van spelers onder Erik ten Hag, en er staat een uitgebreid interview met Bart Ramselaar 'Bij Erik Thuis' in.
 
Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 9 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing