FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Audrey en Noah di Tommaso terug in Utrecht

03-05-2014

1 reactie


Audrey, de weduwe van de overleden voormalig FC Utrecht-speler David di Tommaso, is samen met zoon Noah terug in Utrecht om na de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Vitesse de David di Tommaso Trofee uit te reiken aan de door de supporters verkozen speler van het jaar. Noah verricht de aftrap.

Ieder jaar reist de Française naar de plek waar 'DiTo' op handen werd gedragen. Vorig seizoen kwam Noah niet mee naar Utrecht. “Hij kwam op een leeftijd dat hij begon te realiseren wat er precies is gebeurd. Veel mensen spraken over zijn vader, terwijl hij hem niet goed genoeg kende om erover mee te praten. Hij realiseerde zich dat het leven er anders uit had gezien als David nog had geleefd", zegt Audrey. Noah is er deze keer wel weer bij. "En hij vindt het ontzettend leuk, dat merk ik aan alles. Hij heeft zin om de aftrap te verrichten."

Audrey zelf is blij om weer terug te zijn. "Utrecht en dan vooral FC Utrecht voelt voor mij als een tweede familie. Ik voel me altijd ontzettend welkom en dat is fijn." De wedstrijden van FC Utrecht volgt ze iedere week. "En dan vooral die tegen Ajax. Zijn laatste wedstrijd was tegen Ajax en won hij met 1-0.” Ook zijn allereerste duel voor FC Utrecht was tegen de Amsterdammers, toen de Johan Cruijff Schaal voor het eerst in de clubhistorie werd gewonnen. "Hij speelde toen nog tegen Zlatan Ibrahimovic, waar een mooie foto van is gemaakt. Noah kent Ibrahimovic uiteraard en vindt het mooi om te zien dat zijn vader tegen zo'n grote speler heeft gespeeld."

Voor het eerst is ook dochter Maée naar Utrecht gekomen. "Ze is niet van David, maar van mij en mijn nieuwe vriend. Toch is het ook belangrijk voor haar om te weten dat haar moeder in Nederland een ander leven had dan ze nu gewend is."

De supporters van FC Utrecht staan nog regelmatig stil bij het overlijden van Di Tommaso. "Prachtig. Toen we hier kwamen wilde David één ding en dat was Nederlander worden. Ik denk dat de Utrechters dat hebben kunnen waarderen. Hij stond altijd klaar om met de supporters te praten. Op het borstbeeld op de Bunnikside, dat een initiatief is van de supporters, ben ik erg trots. Zoiets kan alleen bij FC Utrecht", besluit Audrey.

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPHoto

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing