FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Audrey en Noah di Tommaso gearriveerd

02-05-2012

7 reacties


Audrey di Tommaso, de weduwe van David, is in Nederland gearriveerd. Vanochtend was ze met haar 8-jarige zoontje al in het stadion. De kleine Noah wilde graag het veld op en voor de kleine Di Tommaso gingen natuurlijk speciaal de hekken open van Stadion Galgenwaard. Later kreeg Noah uit handen van algemeen directeur Wilco van Schaik diverse cadeautjes uit de fanshop. Vanavond is de kleine Noah 'mascotte van de wedstrijd'.

Audrey vindt het elk jaar een eer om de David di Tommaso Trofee, de prijs voor de beste speler van het seizoen gekozen door de supporters, uit te reiken. Deze dag is toch altijd een speciale voor haar. "Ik vind het zo geweldig dat de club FC Utrecht en de fans in het bijzonder David, maar ook mij en Noah niet vergeten zijn", vertelt Audrey. "Ik ben ook nu weer uitstekend opgevangen door Marianne Werdler waar ik deze dagen met mijn familie verblijf. We hebben Koninginnedag gevierd in Nederland en dat vonden we allemaal erg leuk.

Vanmiddag lunch ik met Foeke Booy, iets dat we ook jaarlijks doen. Echt, jullie weten niet hoe goed dit ons doet. Ik hoop ook vanavond dat iedereen na afloop op z'n plaats blijft om ons de trofee te zien uitreiken aan de beste speler van dit seizoen. Elke week volgen we FC Utrecht nog vanuit Frankrijk. Noah verheugd zich er op vanavond de spelers van dichtbij te zien, hij is enorm trots dat hij met hen het veld op mag. En hij kijkt er natuurlijk naar uit de trofee uit te reiken".

Na de wedstrijd wordt de Di Tommaso Trofee uitgereikt op het veld en wordt afscheid genomen van de spelers die vertrekken.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 7 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Sparta RotterdamFC Utrecht
26 november 2017 14:30 uur
Het Kasteel

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (4) tonyb 23pt
2 (5) badbo13 23pt
3 (3) fanvandeFC 22pt
4 (1) Le@n 21pt
5 (2) Gina 20pt
6 (10) L@rs-Sven 19pt
7 (13) Menno 19pt
8 (16) Kikker 19pt
9 (18) Sjakie 18pt
10 (21) El Nino 18pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing