FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

ASWH - FC Utrecht 1-5 (0-3)

04-04-2012

3 reacties


FC Utrecht heeft woensdagavond het oefenduel in Hendrik Ido Ambacht met 1-5 van ASWH gewonnen. FC Utrecht startte het duel met Cummins in het doel en de achterhoede met Van der Maarel, Van der Hoorn, Schut en Zullo. Sarota en Asare speelden controlerend op het middenveld met voor hen Duplan, Van der Gun en Oar. Frank Demouge was de enige diepe spits.

Na vijf minuten kwam FC Utrecht op de 0-1 voorsprong. Nana Asare onderschepte de bal en stuurde Cedric van der Gun de diepte in. Hij stond oog in oog met de keeper en maakte prima af. Een kleine tien minuten voor rust verdubbelde Edouard Duplan de score. De Fransman stond buiten het strafschopgebied en haalde hard uit. Dat schot zeilde onhoudbaar in het kruis van de goal. Op slag van rust werd het ook nog 0-3. Duplan stuurde aan de rechterkant van het veld de opgekomen Mark van der Maarel weg. Hij gaf de voorzet waaruit Adam Sarota kon scoren.

Stift
Direct na rust begon FC Utrecht met het afjagen van de bal. De bal belandde uiteindelijk bij Frank Demouge die beheerst de 0-4 over de doelman stiftte. Na een uur spelen kreeg Duplan de kans op de vijfde treffer, maar zijn schot kwam via de onderkant van de lat weer het doel uit. Aan de andere zijde van het veld schoot een aanvaller van Altijd Sterker Worden Hendrik Id Ambacht tegen de binnenkant van de paal. Ook die bal kwam terug het veld in. De rebound belandde nog net tegen de hand van de oplettende doelman Erik Cummins.

Na die fase werd het spel van beide kanten minder. ASWH ging één op één spelen en FC Utrecht was tevreden met het resultaat. Net als in het duel tegen Excelsior zorgde Tommy Oar voor het Utrechtse sluitstuk. Hij kreeg aan de linkerkant de bal en schoot deze geplaatst in de verre hoek. De ploeg van trainer Jan Wouters dacht dat het daarmee gedaan was, maar de thuisploeg mocht in blessuretijd nog voor de eretreffer tekenen. Een afstandsschot zwabberde op een vreemde manier achter keeper Cummins. Daarmee was de 1-5 eindstand bereikt.

Elinkwijk
FC Utrecht speelde de hele wedstrijd met dezelfde spelers die aan het duel begonnen. Bankspelers Fernández, Markiet, Takagi en Boldewijn hebben morgen grote kans dat zij spelen in het volgende oefenduel tegen Elinkwijk. De wedstrijd aan het Theo Thijssenplein in Utrecht begint donderdagavond om 19:30 uur. De kaartverkoop vindt alleen plaats aan de kassa van de club uit Zuilen.

Bron: FC Utrecht | Foto's: FCUPhoto (F. Zilver)

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing