FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Asare mist duel met Liverpool

29-09-2010

1 reactie


Nana Asare is de enige afwezige bij FC Utrecht voor het duel met Liverpool. Een mri-scan heeft uitgewezen dat hij tegen AZ weer een spierscheurtje heeft opgelopen. Michael Silberbauer ging afgelopen zaterdag ook geblesseerd naar de kant, maar de middenvelder is wel gewoon inzetbaar. Dat maakte Ton du Chatinier woensdag bekend tijdens de persconferentie voor de tweede wedstrijd in de Europa League.

Du Chatinier vertelde de aanwezige Nederlandse en Britse pers dat hij Liverpool bekeken heeft in de wedstijden tegen Steaua Boekarest en Manchester United. “Een heel sterke tegenstander die niet zou misstaan in de Champions League”, concludeerde Du Chatinier daaruit.

Over het Europese duel tegen Steaua van twee weken terug werd wel gezegd dat Liverpool met een B-team aantrad, haalde Du Chatinier aan, omdat die avond slechts drie vaste basisspelers aan de aftrap stonden. De trainer van FC Utrecht wil daar echter niets van weten. “Ze rouleren veel en dat team zou bij ons in de top van de Eredivisie meedoen.”

Du Chatinier had dinsdagavond gekeken naar de wedstrijd van Ajax tegen AC Milan en vertaalde dat naar zijn team. “Ajax begon heel erg goed. Daarna was het pijpje leeg. Wij zullen daar donderdag een mix in moeten vinden. Waar mogelijk zullen we aanvallen.”

Hij kreeg ook de vraag voorgelegd wat hij denkt dat de impact van de klinkende 4-0 zege van FC Utrecht op Celtic in de voorronde is geweest. “Het Schotse voetbal wordt in Engeland goed gevolgd”, weet Du Chatinier. “Liverpool zal ons na die voetveeg zeker niet onderschatten en als een kleintje zien.”

Met respect sprak hij over Liverpool-aanvaller en oud-FC Utrecht-speler Dirk Kuyt. “Er is steeds in zijn carrière gezegd dat hij het niet zou redden, maar hij heeft het steeds waargemaakt en gespeeld. Dirk verzaakt nooit. Ik hoop alleen dat hij morgen een verkeerd vitaminepilletje heeft genomen en een keer niet thuisgeeft.”

Jacob Lensky vertelde dat hij uitkijkt naar de confrontatie met The Reds.  “Het is mooi om te spelen tegen zo’n grote club. Dit zijn ook de wedstrijden waarin je veel kunt leren als speler."

Du Chatinier deed ook een dringende oproep aan de supporters om donderdag geen vuurwerk af te steken in het stadion. “We hebben al een waarschuwing van de UEFA gekregen en willen geen boete”, benadrukte hij.

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing