FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Asare bij selectie voor duel met NAC

10-12-2010

3 reacties


Na lange afwezigheid keert Nana Asare weer voor het eerst terug bij de selectie van achttien spelers voor het uitduel zaterdag met NAC Breda (aftrap 18.45 uur). Leon de Kogel (buikgriep) ontbreekt en de inzetbaarheid van een andere aanvaller, Frank Demouge (lies), is onzeker. Mihai Nesu is geschorst en ook de langdurig afwezigen Michael Zullo en Jacob Mulenga zijn niet inzetbaar. Ten opzichte van de thuiswedstrijd van vorige week tegen Heerenveen is Michael Silberbauer er weer bij.

Voor het eerst sinds lange tijd heeft de selectie een volledige trainingsweek achter de rug zonder doordeweekse wedstrijd. Dat bood dus de mogelijkheid om te herstellen. Een geheel normale trainingsweek was het overigens niet. Door de weersomstandigheden konden bepaalde oefenvormen niet uitgevoerd worden, zo gaf Ton du Chatinier vrijdag aan tijdens het wekelijks persuur. Bovendien moest nog uitgeweken worden naar het kunstgrasveld omdat er nog sneeuw op het traingsveld ligt. Vrijdag trainde de selectie daarom in Stadion Galgenwaard.

Naast de trip naar Liverpool van komende week wacht FC Utrecht deze maand nog competitiewedstrijden uit bij NAC Breda en VVV-Venlo (19-12) en het bekertreffen thuis met FC Volendam (22-12). Du Chatinier benadrukte het enorme belang van deze wedstrijden om de eerste seizoenshelft goed af te sluiten. De wedstrijd tegen NAC gaat om aansluiting te behouden met de subtop. NAC kan daarin een concurrent worden. De nummer tien heeft vooraf slechts vier punten achterstand op FC Utrecht en speelde een wedstrijd minder.

Du Chatinier kent de reputatie van NAC in het eigen Rat Verlegh Stadion, waar achtereenvolgens de koplopers FC Twente en PSV struikelden. Van het laatste optreden van NAC werd de technische staf van FC Utrecht niet veel wijzer, want het inhaalduel met Excelsior duurde door de mist afgelopen maandag welgeteld acht minuten. "Tegen FC Twente en PSV heeft NAC het erg goed gedaan", aldus Du Chatinier. "Ze hebben laten zien dat ze zeer snel en effectief zijn in de omschakeling met spelers als Lurling, Amoah, Leonardo en Boussaboun."


Bron: www.fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing