FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Anouar Kali vertrekt bij FC Utrecht

06-01-2013

40 reacties


FC Utrecht en Anouar Kali hebben in gezamenlijkheid besloten de onderhandelingen over verlenging van de aflopende verbintenis van de middenvelder te staken. Het verschil tussen vraag en aanbod is te groot, waardoor de wegen tussen club en speler deze zomer gaan scheiden. Kali is bezig aan zijn derde seizoen in de hoofdmacht en doorliep een deel van de academie van de club.

"Anouar is een jongen van de stad en komt voort uit onze eigen academie. Dan is het spijtig dat hij de club al zo jong verlaat", zegt Hoofd Spelerszaken a.i. Edwin de Kruijff van FC Utrecht. "Zeker ook gezien de sportieve ontwikkeling die hij de laatste maanden heeft doorgemaakt. Anouar begon als wisselspeler aan het seizoen, maar groeide al snel uit tot een belangrijke speler in ons elftal. Die ontwikkeling heeft iedereen positief verrast."

FC Utrecht heeft al vroeg in het seizoen het vertrouwen uitgesproken in de middenvelder. "Wij hebben er vanaf het begin van het seizoen, binnen onze mogelijkheden, alles aan gedaan om Anouar voor FC Utrecht te behouden. Dat is niet gelukt en dat is jammer. Maar, wij gaan nu verder met het bouwen van ons elftal van de toekomst. Dat mag nooit afhankelijk zijn van één persoon", aldus De Kruijff.

"Dat we wekenlang in gesprek zijn geweest, betekende echt dat ik graag bij FC Utrecht wilde blijven", kijkt Anouar Kali terug. "Na een periode van zeven jaar, waarvan drie bij het eerste elftal, heb ik desondanks besloten om niet te verlengen bij FC Utrecht. Ik verlaat FC Utrecht aan het einde van het seizoen. Ik voel dat ik dan een ander avontuur wil aangaan. Tot dat moment richt ik mij voor de volle honderd procent op de doelen die wij met FC Utrecht voor ogen hebben. Ik wil bij mijn club FC Utrecht heel mooi afsluiten."

FC Utrecht wenst Anouar succes met het maken van de goede keuzes voor het vervolg van zijn voetbalcarrière en vertrouwt op een goede voortzetting van de samenwerking tot het moment van zijn vertrek.

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto/ Frank Zilver

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 40 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing