FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Amerikaans talent tekent voor vier jaar

30-07-2014

3 reacties


Al enige tijd was hij in Utrecht te bewonderen, maar nu heeft Rubio Rubin zich dan ook daadwerkelijk verbonden aan FC Utrecht. De 18-jarige aanvaller uit de Verenigde Staten heeft in Stadion Galgenwaard een overeenkomst voor vier seizoenen getekend. Jeugdinternational Rubin sluit in eerste instantie aan bij het Jong FC Utrecht van oefenmeester Robin Pronk, maar is gehaald om op termijn het eerste elftal van de club uit de Domstad te versterken.

Rubin was het afgelopen seizoen al op proef bij FC Utrecht. Tijdens de trainingen en oefenduels die hij toen afwerkte, maakte hij een uitstekende indruk op de technische staf, zo weet Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff. "Rubio is één van de grootste talenten van de Verenigde Staten. Dat hij enorm talentvol is, hadden wij al gezien tijdens de eerste training die hij op Sportcomplex Zoudenbalch afwerkte", aldus De Kruijff. "Tijdens het vervolg van zijn stage bevestigde hij dat positieve beeld én ontstond een klik tussen de club en Rubio. Wij zien in hem een grote belofte voor de toekomst en het is ook daarom dat wij hem voor vier jaar hebben vastgelegd."

De aanvaller uit Beaverton, Oregon - die uit de voeten kan als spits en aanvallende middenvelder - sloot enkele weken geleden al aan bij Jong FC Utrecht. Hij was één van de vier spelers van de beloftenploeg die door trainer/coach Robby Alflen werd geselecteerd voor het trainingskamp van het eerste elftal.

"Het voelt goed om vanaf nu, na een periode van trainen en het meespelen in oefenduels, in actie te komen mogen voor FC Utrecht in échte wedstrijden", zegt Rubin. "FC Utrecht is een prachtige club. De mensen bij én ambities van FC Utrecht spreken mij zeer aan. Er was interesse van tal van clubs uit Europa, maar mij keuze voor FC Utrecht is een heel bewuste. Ik hoop zo snel mogelijk in Stadion Galgenwaard voor het fanatieke publiek van de club te mogen spelen in de Eredivisie."

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing