FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

"Als Anouar blijft presteren, is hij onomstreden."

08-01-2013

9 reacties


Anouar Kali is dit seizoen een van de smaakmakers bij FC Utrecht, maar neemt in de zomer afscheid van de club uit zijn geboortestad. De middenvelder beschikt over een aflopend contract en heeft aangegeven dat hij deze verbintenis niet zal gaan verlengen. De supporters zijn teleurgesteld, maar Jan Wouters is niet van plan om Kali in de tweede seizoenshelft langs de kant te houden.

De 21-jarige Kali hoeft niet te vrezen voor hetzelfde scenario als Kelvin Leerdam, die niet meer aan spelen toekomt bij Feyenoord, omdat hij weigert om zijn aflopende contract open te breken. "Ronald Koeman had daar zijn redenen voor, ik sta er anders in. Bij mij spelen de beste spelers", zegt Wouters tegenover het Algemeen Dagblad. "Als Anouar blijft presteren zoals hij doet, is hij onomstreden."

"Hooguit richting het seizoenseinde kan er sprake van zijn dat we opvolgers die zich aandienen in gaan passen", vervolgt Wouters. "Bijvoorbeeld als de stand in een wedstrijd zich daarvoor leent, de competitie is beslist of Anouar zelf minder gaat presteren. Ik vind het vooral ontzettend jammer dat hij niet wil blijven. Maar ik ben ook voetballer, snap zijn ambitie om het hogerop te zoeken. Aan de andere kant: hij is nog jong, hij had ook kunnen wachten om zich eerst verder te ontwikkelen bij Utrecht, om dan alsnog de stap te maken."

Wouters hoopt dat de supporters de beslissing van Kali kunnen accepteren: "Ik hoop echt dat de fans FC Utrecht steunen en zich niet richten op één persoon", benadrukt de oefenmeester. "We hebben iedereen nodig, ook Anouar. Samen willen we er iets moois van maken. Ook van Jan Wuytens weten we al een tijdje dat hij na dit seizoen vertrekt, maar hem zetten we ook niet op de tribune. Ik hoop dat Kali net zo respectvol behandeld wordt."

Bron± voetbalzone.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 9 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing