FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Almere City FC strikt overbodige Lilipaly

10-05-2012

2 reacties


Voor Stefano Lilipaly, Zakaria Amrani, Evert Brouwers en Fons Mulder is na dit seizoen geen plaats meer weggelegd in de selectie van FC Utrecht. Het kwartet relatief jonge spelers moet hun heil elders zoeken. Van het viertal is Lilipaly degene met de meeste ervaring. Hij speelde dit seizoen vijf wedstrijden mee bij de Domstedelingen.

De 22-jarige middenvelder mocht onder Erwin Koeman een keer invallen en kreeg van Jan Wouters de kans zich te bewijzen tijdens vier wedstrijden. Tegen PSV nam Lilipaly een belangrijk doelpunt voor zijn rekening, want dat duel eindigde in 1-1. De één jaar jongere Amrani kwam dit seizoen niet in actie voor FC Utrecht; vorig seizoen viel hij een keer in.

Voor Brouwers geldt ook dat de kansen dit seizoen sowieso al sporadisch waren. Toen Ton du Chatinier de scepter nog zwaaide bij de Eredivisionist, kon hij wel rekenen op een handvol invalbeurten. Doelman Mulder wachtte nog op zijn profdebuut. De vier spelers krijgen de kans zich nog te laten zien bij Jong FC Utrecht, dat de bekerfinale speelt tegen Jong Ajax.

Update 10 mei 18:16 uur - Almere City FC strikt bij FC Utrecht overbodige Lilipaly
Na Gianluca Nijholt maakt ook Stefano Lilipaly de overstap van FC Utrecht naar Almere City FC. De 22-jarige middenvelder mocht onder Erwin Koeman een keer invallen en kreeg van Jan Wouters de kans zich te bewijzen tijdens vier wedstrijden, dit seizoen. Tegen PSV nam Lilipaly een belangrijk doelpunt voor zijn rekening, want dat duel eindigde in 1-1. In maart zegde FC Utrecht hem en drie andere spelers echter de wacht aan. Almere City pikt Lilipaly nu transfervrij op, meldt het op de clubwebsite.

"Mijn contract bij FC Utrecht liep af en was sprake van verlengen en verhuren, maar dat wilde ik niet", laat Lilipaly donderdag weten. "Via mijn zaakwaarnemer kwam ik bij Almere City FC terecht. Er waren contacten met andere Jupiler League-clubs, maar ik kan mij heel goed vinden in de visie die Almere City FC dit seizoen al nastreefde en die volgend seizoen nog verder wil uitbouwen." Nijholt, met wie Lilipaly samenspeelde bij FC Utrecht, wordt dit seizoen alleen nog gehuurd.

Bron: fcupdate.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing