FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Alleen per bus naar Sittard

30-08-2018

0 reacties


Als gevolg van de vakbondsacties bij de politie rondom de wedstrijd FC Utrecht – Fortuna Sittard heeft de burgemeester van Sittard-Geleen het doorgaan van de wedstrijd heroverwogen. Beide clubs, de KNVB, verschillende autoriteiten en de supportersverenigingen van beide clubs hebben in goed overleg met elkaar afgesproken zich extra in te spannen om de wedstrijd door te laten gaan op zaterdagavond met supporters van beide clubs. Deze extra inspanningen, waaronder de inzet van extra veiligheidspersoneel, hebben ertoe geleid dat de burgemeester heeft besloten de wedstrijd door te laten gaan met -helaas- een aangepaste vervoersregeling voor de supporters van FC Utrecht.
 
De aangeschafte autokaarten komen te vervallen en alle supporters van FC Utrecht dienen per bus af te reizen naar Sittard. De 150 supporters die een autokaart hebben gekocht krijgen hun geld terug en kunnen gebruik maken van de extra mogelijkheid om alsnog een buskaart aan te schaffen. Deze supporters hebben een persoonlijk bericht ontvangen van FC Utrecht.

“Voor ons is het belangrijk dat de FC Utrecht-supporters op een veilige manier de wedstrijd kunnen bezoeken zaterdag” aldus Operationeel Directeur Paulo Steverink. “Alle instanties hebben hier alle benodigde maatregelen voor getroffen. De enige mogelijkheid om deze wedstrijd veilig te laten plaatsvinden voor en in aanwezigheid van onze supporters was door te reizen middels een buscombi. Veiligheid staat bij ons voorop, waardoor wij blij zijn met de overeengekomen oplossing. We hopen te kunnen rekenen op het begrip van de FC Utrecht-supporters. FC Utrecht bedankt de betrokken instanties, zoals de KNVB, Fortuna Sittard, de supportersverenigingen en verschillende autoriteiten voor de medewerking aan deze oplossing en wensen iedereen een fijne wedstrijd!”

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtAZ Alkmaar
20 oktober 2018 20:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing